Výsledky 51 až 75 z 94

Téma: DVB-T jak na špičkovou kvalitu příjmu

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele Aliencz
    Věk
    58
    Vliv
    291

Standardní Re: DVB-T jak na špičkovou kvalitu příjmu

Včera jsem si pořídil přes AUKRO (dražba - 650Kč) k druhé televizi základní set-top box značky Philips DTR 220.

http://www.digizone.cz/clanky/philip...nem-provedeni/

Na rovinu říkám, že je výborný i přesto, že se jedná o základní model. Kompletně v češtině, velmi dobrý tuner (Philips je prostě v tomhle nepřekonatelný). Hodnoty signálu mám nyní 100/100. Obraz vynikající bez nejmenších chybiček, žádné artefakty. Tam, kde není požadováno nahrávání na HDD je to výborný kauf. Doporučuji.

P.S. v tom článku je uváděna nějaká krytika ke složkám barev v režimu RGB. Jedu na RGB a nic takového nepozoruji. Vše je v naprostém pořádku. Já k němu nemám jedinou výhradu. V souvislosti s tímto uvedeným popisem mám už docela sllušnou zkušenost co se kvality SCART-RGB kabelů týče. Mnoho z nich je uděláno tak humpolácky, že špatně sedí v konektoru a potom může být výpadek jedné barevné složky naprosto normální jev. Doporučuji nekupovat ty úplně nejlevnější SCART kabely, co jsou k mání ani k obyčejným zařízením.
    Naposledy upravil Aliencz; 08.07.2008 v 07:39.
    PC: HD3870 SCS3 pasiv, AMD X2 5000@6400 BlackEd MA790X-DS4 UD2, 4GB/1066, Win7 64bit, WD Raptor 74GB+WD 250GB, Samsung 206BW 16:10, Maya 44 MKII

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. DIAGNOSTIKA VODNÍKA Snímač průtoku a teploty (vaše zkušenosti, rady)
    Založil uib v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 25.08.2006, 15:34
  2. Wifi karta D-link DWL-510 + zkušenosti
    Založil Dejv v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 12.10.2004, 22:42

Pravidla přispívání