chtěl bych tuto desku pořídit a zajímalo by mě jestli si bude rozumět s pamětmi VM 333![]()
má tu už někdo s touto deskou zkušenosti a především s kompatibilitou této desky?
thx
chtěl bych tuto desku pořídit a zajímalo by mě jestli si bude rozumět s pamětmi VM 333![]()
má tu už někdo s touto deskou zkušenosti a především s kompatibilitou této desky?
thx
V specifikaciach dosky je garantovana podpora DDR200, DDR266 a DDR333. Ja prevadzkujem pamet DDR333 CL2,5 ako DDR266 CL2 a facha to.
no ja spis myslel jestli se nekdo setkal s tim ze mu nesli pameti od nejakeho vyrobce nebo jestli sli vsechny v poho
no, zabudol som napisat, ze mam tu dosku L7S7A2... aku frekvenciu pameti nastavis, taku bude mat. Takze nevidim rozdiel medzi 266 a 333.
zajimalo by mne kde ji chces koupit, mne vcera v ALZASOFTU rekli, ze uz ji nemaji a zrejme ani nebudou mit![]()
hroch
...na http://www.ecs.com.tw/products/pd_sp...product_id=267 pisu, ze podporuje 266,333 a 400MHz DDRAM, s tym, ze DDRAM 400 sa daju pouzit len 2GB ostatnych 3GBPůvodně odeslal Slavo
![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
zatim to vypada blbe nikde ji nemaj cekam na ni uz 14 dni
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)