Výsledky hlasování: Jaké repro jsou nejlepší pro Hudbu, film, hry

Hlasující
1075. Nemůžete hlasovat
  • Logitech Z-5300

8 0,74%
  • Logitech Z-640/560

5 0,47%
  • Genius 5300/5100

1 0,09%
  • Genius 5.1 HT (a podobný od G)

12 1,12%
  • Creative Inspire xxx

5 0,47%
  • HomeMade

16 1,49%
  • 1 028 95,63%
Výsledky 1 až 25 z 262

Téma: Poradna - Jaký repro na Hudbu/film/hry - porovnávání, koupě

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Poradna - Jaký repro na Hudbu/film/hry - porovnávání, koupě

Citace Původně odeslal UFo Zobrazit příspěvek
    Sorry ale srovnávat M-Audia s Geniusy mi přijde celkem úsměvný.
    Sice nemám reálnou zkušenost, ale pokud by M-Audia byly až tak hrozný tak by se o tom všeobecně vědělo. Spíše mi to přijde že tobě osobně co se týče zvukového projevu ty M-Audia prostě nesedly, tak jako jiným zase nemusí sednout ty KRKy.
    Nejde o to, jak mi sedly, ja nemluvim jen o KRK, poslouchal jsem toho vic, vcetne tech Behringeru 2030 (nebo 2031, uz nevim) a Tapco S5, ty M-Audia proste nestihaji. Je fakt, ze ty BX5A uz narozdil od tech DXek nemaji mylarovy tweeter, ten podle me patri do kategorie "koupim si bednicky ke kompu za 1000Kc a bude to nejak hrat", a ja si vubec nejsem jistej, ktery konkretni modely jsem tam slysel (vypadaji vsecky stejne ), nicmene zvuk mi opravdu pripadl slaby. Tot muj nazor.

A co se týče těch KRKů tak viz. např příspěvky uživatele KIMI9 v tomto threadu
    http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.p...r=asc&start=40
    Jo, kimi je maskovany delay z eZone Spis doporucuju cist diskuze na eZone, lidi tam sice vetsinou maji trochu vyssi naroky, ale to neni nutne na skodu. A hlavne to jsou muzikanti a zvukari, ne hifisti.

Jako dovedu si představit že ty KRKy jsou lepší volba, nicméně to bude o financích a taky subjektivním pocitu ze zvukového projevu jedněch či druhých, a co se týče i těch levnějších M-Audio např. DX4 co mám, tak bych si netroufl tvrdit že to nejsou studiovky a srovnávat je s Geniusy.
    Ja bych si ani o tech RP5 netroufl na plnou hubu rikat, ze to jsou studiovky, preci jen jsou to low-end nearfieldy a to treba na mastering proste nestaci.
    Ja taky nerikal, ze jsou na tom Geniusy kvalitativne stejne jako M-Audia, jen jsem rikal, ze ani jedny moc jako studiovy monitory nehrajou Ono taky je otazkou, jestli clovek chce, aby to hralo jako studiove monitory, ze?
    Naposledy upravil Wohmatak; 29.06.2008 v 12:24.
    Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání