Nejde o to, jak mi sedly, ja nemluvim jen o KRK, poslouchal jsem toho vic, vcetne tech Behringeru 2030 (nebo 2031, uz nevim) a Tapco S5, ty M-Audia proste nestihaji. Je fakt, ze ty BX5A uz narozdil od tech DXek nemaji mylarovy tweeter, ten podle me patri do kategorie "koupim si bednicky ke kompu za 1000Kc a bude to nejak hrat", a ja si vubec nejsem jistej, ktery konkretni modely jsem tam slysel (vypadaji vsecky stejne), nicmene zvuk mi opravdu pripadl slaby. Tot muj nazor.
Jo, kimi je maskovany delay z eZoneSpis doporucuju cist diskuze na eZone, lidi tam sice vetsinou maji trochu vyssi naroky, ale to neni nutne na skodu. A hlavne to jsou muzikanti a zvukari, ne hifisti.
Ja bych si ani o tech RP5 netroufl na plnou hubu rikat, ze to jsou studiovky, preci jen jsou to low-end nearfieldy a to treba na mastering proste nestaci.
Ja taky nerikal, ze jsou na tom Geniusy kvalitativne stejne jako M-Audia, jen jsem rikal, ze ani jedny moc jako studiovy monitory nehrajouOno taky je otazkou, jestli clovek chce, aby to hralo jako studiove monitory, ze?
![]()