Je sice hezké že si kolem vánoc budeme moci koupit KT400A,ale ikdyž odhlédnu od těch pár vylepšení(chybějící1/6 delička na KT400 mě nevadí ,stejně tak podpora/nepodpora DDR400-stejně jsou drahé jak svině ),prostě nač KT400A?Stejně CPU končí na 2800+ a pak je tu jiná patice a se stávající deskou není kam jít,tím chci říct že nepřináší nic nového,leda by odzačátku byla za dobrou cenu(ovšem těžko se dobré ceny dočkáme od ASUSu či kupodivu dříve méně známého Epoxu-navíc EPOX=delay v uvedení desky na trh).Jak tak koukám nic mě netlačí želet KT400 oproti KT400A.Trošku jiné to mají Ti co si mohli vybrat z KT333 a KT400,tam bylo na zváženou do čeho jít(KT400 byla v Brně dostupná cca od začátku září).Nakonec tu bude vcelku zajímavá situace s KT333 KT400 a KT400A,vsechny desky pokud se nepletu by měli mít konečnou na XP2800+(samo netaktované a KT333 ne všechny).To se mi zdá pro KT400A trošku limitující,prostě za 1-1,5roku by případný kupec neměl moc kam jít výš(pominemeli smysluplnost upgradu CPU bez ostatních součástí PC,stále je dost lidí včetně mě které to zajímá).Tím vším chci jen říct že deska přijde na trh relativně pozdě s ohledem na stávající CPU....další patice klepe na dveře a sní i nové desky,zaobírat se případným upgrade na KT400A (počínaje KT133A a vyšším)je krátkozraké,vše rozhodne reálná dostupnost a hlavně cena nového chipsetu,protože zatím klidně můžeme vyjít z toho že nějaké pozlátko tam výrobci desek dát musí(1/6,lepší podpora DDR400 natruc JEDECu.....),ale reálné zlepšení je prostě krátkozraké,jen další tahání korunek před vánoci.