Výsledky hlasování: Jaký browser používáte?

Hlasující
247. Nemůžete hlasovat
  • Other...

1 0,40%
  • Maxthon

8 3,24%
  • Internet Explorer

15 6,07%
  • Opera

106 42,91%
  • Mozilla/Mozilla Firefox

117 47,37%
Výsledky 1 až 25 z 1439

Téma: Mozilla FF vs Opera vs IE

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Mozilla FF vs Opera vs IE

Staci pustit novou instalacku, vsechno zustane jak bylo.
    Gigabyte GA-965P-S3, 3GB DDR2 transcend 667@925Mhz, E2160@3330MHz, Powercolor HD4830@700/1850, LG L226WTQ-PF , Seasonic SS-500ET-T3 500W 80PLUS, ~2TB HDD, DVB SkyStar2 ,Leadtek TV 2000XP, Logitech Z-640, Logitech MX510, Logitech DFP, Dolby's keyboard, NEC 3550A, Pixma iP4500, W7 x64, 3dmark
    30/1,5Mbit UPC - Buffalo WHR-HP-G54 OpenWRT, Dlink G664T OpenWRT, La Fonera OpenWRT, Linksys PAP2T VoIP
    Samsung I5700 Galaxy Spica - Android 2.2

Mě štve jen ten novej skin. Vůbec nechápu, proč mi to překopalo vzhled záložek i přesto, že jsem používal a používám úplně jinej než defaultní skin. A jako výchozí barvu icon v bookmarkách zvolit černou je demence. Na tohle fakt šmatat nemuseli.
    Ale z technickýho hlediska jsem spokojen.

Citace Původně odeslal silenec Zobrazit příspěvek
    díky, zatím jenom vidím nový ikony, je to na mě nějaký moc barevný
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Octopuss:

Ja som mal nainstalovany skin Qute, po installe a spusteni FF3 si to rovno vypytalo update (3.3.2), takze nemam zmenene nic

[edit]

Jeeezis, ten defaultny skin je teda fakt na pogrcanie sa
    Naposledy upravil PiT; 17.06.2008 v 23:14.
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

No jo, já bohužel používám http://my.opera.com/community/custom.../info/?id=2297 tuhle prehistorickou věc

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Mno tak mi nefucka ani jeden ze dvou skinu :/ a to automaticky vyhledavani mi taky zatim pekne haluzi.

Ale rozhodne pozoruju narust rychlosti, trebas tu na 4u je odezva znatelne lepsi
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Citace Původně odeslal silenec Zobrazit příspěvek
    Jo, to je pravda. Ale jak jsem se dočetl, tak se doporučuje odinstalace 2. FF3 by měla být nabízena jako automatická aktualizace až později, snad až po skončení podpory FF2.

Jinak osobně používám Operu i FF (začínal jsem na IE...Netscape...Mozilla, atd., nejsem tedy zaujatý) a nyní jsem čekal na obě nová vydání. Musím říci, že to, co mi na FF nejvíce vadilo, není zcela vyřešeno - práce s pamětí. Nerad bych vyvolal flame, chyby a výhody mají oba prohlížeče...

Diskuze k Download Day.
    Naposledy upravil Brogg; 18.06.2008 v 00:38.
    Lost in Kalø, near Storsjön and to look at Knutshø or chilling at Lahaina.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání