Kdyby jsi hledal trochu líp, zjistil by jsi, že se ta T60ka nechá sehnat i na Slovensku za stejnou cenu jako v Čr :

http://www.alza.sk/mp3-prehravac-iri...4gb-d75600.htm

Osobně bych do ničeho (MP3) jiného než na baterky nešel, protože denní využití se u mě pohybuje kolem 15hodin / denně (- víkendy) takže tady by baterie rychle odešla .

Jinak jsem také majitelem (4GB black) a po 2,5 měsících poznatky (snad jsem ho využil pěkně ):

+ design (osobní), velikost, váha
+ rychlost - oproti původnímu no-name v pohodičce (kolem 4MBps)
+ kvalita zvuku
+ dodávaná sluchátka na běžný poslech stačí, momentálně jedu na nějaká jiná (rozbil jsem ty origo), ale po výplatě budou Sennheisery
+ dobrá věc je rádio, které dle subjektivity hraje asi nejlíp z přehrávačů co jsem testoval
+ pár featurek - Playback Speed je dobrá věcička na zasmání, battery select - sice to reálně asi neovlivní životnost playeru na baterce, ale aspoň se třeba předčasně nevypne
+ SRQ (snad píšu dobře) - pro mě nejideálnější vyvážení hudby na pecka sluchadla
+ výdrž baterie je docela správná - na Sanyo 1000mAh to vydrží +- 17 hodin - půlka kolem 10 hlasitost (ze 40), něco málo pod a něco málo nad (tam i 40)

0 display docela jde, ovšem není to OLED a na slunku není moc vidět, u mě jsem ho musel ztmavit na minimum, jinak jsem neviděl kde zrovna je ukazatel (docela blbý), ale jinak v pohodě
0 rychlé listování seznamy, ovšem start time jde o 10s +- (plně zaplněný)
0 nahrávání jsem nezkoušel, ale asi taky OK

- výdrž na baterie s připojeným PC není nic moc, resp. se mi zdá neúměrně vysoká - při nahrávání na baterii mi to schlamstnulo celou baterku od nějakých noname nenabíjecích - výdrž tak 5 hodin na nich = slabota :'(
- kabel nutný k synchronizaci, ale díky tomu že to nepoužívám jako flashku mi to moc nevadí...
- joystick je sice pěkná věc, ale bojím se, že mi do půl roku odejde, resp. se mi zdá občas trochu "retardovaný" - ale i to je v pohodě
- u rádia je taková zvláštní fce - při stisku joysticku se přepne do režimu stanic no a pokud člověk zrovna hledal stanici a posune se vlevo / vpravo, tak se samozřejmě dostane na nejbližší stanici, docela blbý to zase pak projíždět , ale i to se nechá skousnout...

osobní hodnocení : 4,8/5