Jediná nevýhoda toho i-Riveru (dá-li se to brát za nevýhodu) je že pokud to bude chtít používat jako flasku tak bude s sebou muset tahat kabel. Bohužel tohle je asi normální u většiny přehrávačů, původně jsem i z tohoto důvodu uvažoval o Dooniu Cube které má výsuvný konektor (otázka je ale životnost takového řešení). Nakonec rozhodlo to že nebylo dostupné, navíc jsem dostal pod stromek flashku a co se týče výstupního výkonu tak ten i-River dle parametrů vypadal nejlépe.
Takže mám taky T60 a spokojenost, akorát z důvodu toho že ten kabel vždy někam založím a rozhodně se mi ho nechce s sebou pořád tahat tak obměňuju mp3ky jednou za pár měsíců a občas jsem naštvaný neb by se spojení s PC hodilo a samozřejmě většinou ten kabel nemám po ruce.
Jinak nevím zda je to pouze můj subjektivní dojem ale při používání jako flash disk se mi zdá že dost žere baterie, jako by nebyl v tomto případě napájený po USB.
EDIT: Eště mě napadá, ovládání je fajn ale pro lidi s velkými a nešikovnými tlapkami není příliš ideální, občas s tím trošičku bojuji pokud se snažím přehazovat tracky (což já docela rád dle nálady - nepoužívám playlisty), ten joystick je prostě na mojí ruku příliš malý a citlivý, na druhou stranu pomůže vždy finta s vytažením přehrávače z kapsy...