Ovislink moc měnit nemůžu, mám jej přes anténu připojenej na místní Wi-Fi síť a jedu z něj internet.
To PC a notebook jsou připojený normálním nekříženým kabelem, ten Ovis na to má dva vývody.
Ovislink moc měnit nemůžu, mám jej přes anténu připojenej na místní Wi-Fi síť a jedu z něj internet.
To PC a notebook jsou připojený normálním nekříženým kabelem, ten Ovis na to má dva vývody.
To je fajn, ale jak dál? Oba kabely nejdřív do toho switche a zněj pak do obou počítačů a tiskárny? Jinak mi to nevychází, ale na sítě jsem opravdu lama, třeba je to ještě nějak jinak.
do switche jen jeden kabel ...
z nej pak vsechny 3 zarizeni, nebo jedno nechat na ovislinku a dve zapojit do switche ... to uz zalezi na tom, jak se ti to hoditreba kdyz notas provozujes pobliz AP a pc s tiskarnou mas v jiny mistnosti, tak switch das do jiny mistnosti a zapojis tam tiskarnu a pc ...
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
Tak už je mi to snad jasný a nebylo to ani moc složitý. Teda, když se ví ja na to.
Dík za rady
Potrebujem spojit notebook a desktop, ip mam nastavene na 192.168.10.1/24 a 192.168.10.2/24, kabel je krizeny a nejdu navzajom pingnut. Na obidvoch je XP. Nechapem kde moze byt problem, firewally su vypnute.
Skus restart![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)