Známej má starší notes od toshiby a umřel mu zdroj, než dorazí originál mám možnost mu půjčit jinej, ale původní zdroj měl hodnoty 19V/4,22A a ten co mám 19V/4.7A bude to nějaký dramatický problém? Jedná se o cca 14 dní.. dík za info
Známej má starší notes od toshiby a umřel mu zdroj, než dorazí originál mám možnost mu půjčit jinej, ale původní zdroj měl hodnoty 19V/4,22A a ten co mám 19V/4.7A bude to nějaký dramatický problém? Jedná se o cca 14 dní.. dík za info
ja bych ho klidne pouzil
jinak nejakej zdroj od starsi toshiby mam doma (jenom ten zdroj, notebook umrel), ale pises, ze mu dorazi, takze asi ma objednanej...
Mel by v pohode behat.
Edit: Pozde![]()
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, 12,5" IPS, 1TB HDD Seagate 7mm, 120GB mSATA Crucial M4), Mini Dock Plus Ser. 3, 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
děkuju lidičky![]()
Jen si over, ze dava AC/DC stejne jako orig, abys nedopat jako Marty, kterej si pripojil k notesu misto stejnosmernyho zdroj stridavej a odpalil vstupni obvod (taky by tak ty zmetci mohli dat jednu diodu, ale stalo by to o cent vic :/ )
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)