No zkus to, mě se nechce hledat kabel. Ale může to být pouze subjektivní dojem, používám totiž akumulátory Sanyo HR-4U 1000mAh a s těmi si ten ukazatel vybití baterie v přehrávači příliš netyká a okamžitě spadne na 1 čárku. Může to být také záležitost firmwaru (já nic nepřehrával) ale prostě ani to nastavení "recharchable" v menu nepomáhá. S původními alkalickými bateriemi to fungovalo normálně. Ono to asi bude s akumulátory běžné, kámošův Emgeton E5 Cult dělá to samé.
Co se týče toho ovládání je opravdu vpohodě, jediný problém mi dělá v kapse občas to mačkání joysticku, prostě sem tam se mi ho nedaří pouze zmáčnout ale navíc si zvýším/snížím hlasitost nebo přehodím track ;(. (jsem hold nešikovnej)
Jinak co se týče kvality výstupu, nemám s čím porovnat, ale s Porty to hraje opravdu pěkně, ostatní fičurky jako rádio a recording jsem ještě nepoužil a tedy nekomentuji. Souhlasím s tebou že ten display mohl být větší, občas to zamrzí u dlouhých TAGu, prostě je třeba používat buď krátký TAGy nebo volit track po paměti či si počkat až celý název orotuje.

Odpověď s citací