pekne. sam pouzivam mnohem vetsi graficke displeje ( cca 15x5cm ). ovladani samotneho displeje neni takovy problem. otazkou co na to poslat![]()
pekne. sam pouzivam mnohem vetsi graficke displeje ( cca 15x5cm ). ovladani samotneho displeje neni takovy problem. otazkou co na to poslat![]()
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
Nevi niegdo ako na displej zo siemensu mc60 (LM15SGFNZ07) zapojenie pinov som nasiel ale potreboval by som nejaku schemu pre rozbehanie nasiel som na nokiu 6100 neda sa to nejako pouzit?
pokud to neni stejny typ pripadne stejny radic, tak ne. jinak co do siemensu je toho vsude hafo. a hromada navrhu s displejema je na www.mcu.cz
No podarilo sa mi najst schemu zpojenia a diki na tom odkaze som nasol program na programovanie procesora k tomu displeju a to je pokrok este napisat program a budem spokojny.![]()
pro dost radicu jsou programy pro pc uz napsane. jinak staci troska invence a datasheet s trochou zkusensoti ( vyrobci totiz do oficialnich datasheetu cas od casu zapomenou napsat cast inicializacni procedury ).
jinak ja osobne pouzivam k rizeni mikroradicu, protoze aplikace ktere vytvarim ke svemu zivotu pocitac nepotrebuji.
v priloze je fotka meho oblibeneho displeje. pro neverici, jsem to ja s pritulkou![]()
pokud by to nekoho zajimalo, tak je to konkretne tento radic
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)