Stránka 7 z 7 PrvníPrvní ... 34567
Výsledky 151 až 166 z 166

Téma: Jaky firewall pouzivate?

Standardní Re: Jaky firewall pouzivate?

Citace Původně odeslal Mexes Zobrazit příspěvek
    muzu brat antivirovou a antispywarovou ochranu , kterou ma v sobe NOD32 jako firewall?
    Nie, nemozes.
    Desktop: C2D E8400 + Noctua NH-U12P Lian Li PC-7B Plus II ASUS P5E 2x2 GB CORSAIR 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. HD502HJ +WD3200YS + WD10EALS SH-S203D SB Audigy 2 Plat. EX MSI
    GeForce 8800GT Zilent 512MB DDR3 Corsair 520 Watt HXEU HP w2207h; Fileserver: Asus AT3IONT-I 2x2GB Kingston DD3 2xWD20EARS + HD642JJ Fractal Design Define R3 Black Pearl Seasonic S12II- 380

Senior Member Avatar uživatele sasha
    Vliv
    294

Citace Původně odeslal meteor Zobrazit příspěvek
    Doufám že nemyslíš test uvedený zde v postu č. 121

http://4um.overclocking.cz/showpost....&postcount=121
    myslim ze je to ten samy test, ale ja jsem se k nemu dostal myslim nejak pres securityfocus
    Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen

Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Věk
    39
    Vliv
    286

Tyhle testy jsou strasne krasny, ale pro ten ucel co bych potreboval, tedy blokovat veskery prichozi provoz, krome s luzeb v LAN siti, jsou uzitecny, asi jako test na male auto do mesta, kde budou recenzovany tahace s navesem...
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

Citace Původně odeslal HollyG Zobrazit příspěvek
    ...pro ten ucel co bych potreboval, tedy blokovat veskery prichozi provoz, krome s luzeb v LAN siti...
    V tom pripade bych to vubec neresil FW, ale nastavit na routeru do netu a pro lan investovat par stovek do switche
    PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
    Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5

Věk
    39
    Vliv
    286

A kazdej uzivatel dostane ten router v batuzku na zada

A kazdej uzivatel dostane ten router v batuzku na zada
    idealni reseni. jinak mrkni na ten core force ... svym puvodem v openbsd je dosti bezproblemovej a rychlej a zaroven se da konfigurace ocesat presne na to, co pozadujes
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Věk
    39
    Vliv
    286

Ono je to stejne dost offtopic, nebot to musi mit vzdalenou spravu, a jeste lepe aby to byla kombinace s antivirem/antispyware.
    Coz znam symantec (boze jak ja ho nenavidim), eset...nejake dalsi?

Vliv
    294

Ono je to stejne dost offtopic, nebot to musi mit vzdalenou spravu, a jeste lepe aby to byla kombinace s antivirem/antispyware.
    Coz znam symantec (boze jak ja ho nenavidim), eset...nejake dalsi?
    hehe jak jsem rikal, netscreen firewall....
    antivirus, antisp. fetures, routing switching jak si prejes...nema cenu rozepisovat kdo nevyzkousi netusi

jinak i na personal fw muzes nastavit jaky traffic blokova a jaky ne (v cetne lan) jen to chce trochu vice prace...

Citace Původně odeslal sasha Zobrazit příspěvek
    hehe jak jsem rikal, netscreen firewall....
    antivirus, antisp. fetures, routing switching jak si prejes...nema cenu rozepisovat kdo nevyzkousi netusi

jinak i na personal fw muzes nastavit jaky traffic blokova a jaky ne (v cetne lan) jen to chce trochu vice prace...
    jejda ty ses vazne komik. ty maly routery co tu nekdo navrhoval by jeste v batuzku byly pouzitelny, ale takhle's tomu nasadil korunu
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Věk
    39
    Vliv
    286

Nahodou, kdyby si kazdy konzultant nosil k zakaznikovi na zadech celou osobni serverovnu, to by byla pohoda...

Vliv
    294

Citace Původně odeslal Fox!MURDER Zobrazit příspěvek
    jejda ty ses vazne komik. ty maly routery co tu nekdo navrhoval by jeste v batuzku byly pouzitelny, ale takhle's tomu nasadil korunu
    to jsi se trefil, jak nemam roztazenou pusu od ucha k uchu necitim se dobre, nicmene jsem asi nepostrehl ze to chce nekdo nekam nosit... kazdopadne to nevazi ani kilo....

ale dost uz bylo netscreenu kupte si kerio

at nezakladam novy thread, bumpnu tento:
    Checkpoint software are giving away ZoneAlarm Firewall Pro + 1 year subscription completely free of charge to ALL users. Why? Because they are celebrating the 15th birthday of their first Firewall launch. This offer will only last for one day (11/18/08 to 11/19/0. To download your free copy of ZoneAlarm Firewall for free, follow the steps below:

1. Visit the Checkpoint software ZoneAlarm Pro promotion page via this link.
    http://download.zonealarm.com/bin/free/sum/index.html

2. Click on the download button. You may get the following message (if the demand is too high)

Due to overwhelming demand, you will receive a confirming email within 48 hours that includes a download link for your free copy of ZoneAlarm Pro and a unique license key to activate the software.

3. Enter your Name and valid E-mail. You will receive a download link to ZoneAlarm Pro as well as a license key for one year subscription to your E-mail.
    berte dokud je
    Gigabyte GA-965P-S3, 3GB DDR2 transcend 667@925Mhz, E2160@3330MHz, Powercolor HD4830@700/1850, LG L226WTQ-PF , Seasonic SS-500ET-T3 500W 80PLUS, ~2TB HDD, DVB SkyStar2 ,Leadtek TV 2000XP, Logitech Z-640, Logitech MX510, Logitech DFP, Dolby's keyboard, NEC 3550A, Pixma iP4500, W7 x64, 3dmark
    30/1,5Mbit UPC - Buffalo WHR-HP-G54 OpenWRT, Dlink G664T OpenWRT, La Fonera OpenWRT, Linksys PAP2T VoIP
    Samsung I5700 Galaxy Spica - Android 2.2

Vliv
    294

Talking Re: Jaky firewall pouzivate?

Tak aby jsem te pobavil jeste vic, potkal jsem ted jeden design kdy zakaznik pozaduje vpn konekci odkudkoliv po svete tim zpusobem ze da echo kde v jakem hotelu se kona konference, tam dojede itik koupi wifi od hotelu, sebou ma netscreen wifi fw ten pouzije pro site2site vpn a manageri jen prijdou prihlasi se pres dhcp na netscreen a frci jak namydleni = lezou ti oci z dulku, uplne te chapu, ale plati za to co chteji haha a pry je nebavi se starat o certifikaty v cisco vpn clientovi klikat tam a vyplnovat heslo .....

takze aby jste meli predstavu.....

mozna holt kazdy pracujeme v jinem IT svete s jinymi zdroji a zakazniky ...
    Naposledy upravil sasha; 19.11.2008 v 11:36. Důvod: snaha o pravopis

Tak aby jsem te pobavil jeste vic, potkal jsem ted jeden design kdy zakaznik pozaduje vpn konekci odkudkoliv po svete tim zpusobem ze da echo kde v jakem hotelu se kona konference, tam dojede itik koupi wifi od hotelu, sebou ma netscreen wifi fw ten pouzije pro site2site vpn a manageri jen prijdou prihlasi se pres dhcp na netscreen a frci jak namydleni = lezou ti oci z dulku ? plati za to co chteji haha - pry je nebavi se starat o certifikaty v cisco vpn clientovi klikat tam a vyplnovat heslo .....

takze aby jste meli predstavu.....

mozna holt kazdy pracujeme v jinem IT svete s jinymi zdroji a zakazniky ...
    no lol
    sice to moc nezapada do toho, co se tu resilo, ale reseni probelmu (ktery vznikl vlastne kvuli tomu, aby itaci mohli jezdit na vejlety ) je to fakt zajimavy

ale predstava tebou navrhovaneho reseni, ze by kazdej ten byznysmen, mel ssebou mimo 1.2kg notebooku tahat jeste 1kg netscreen + 5kg UPS, aby nemusel hledat na konferenci zasuvku me fakt pobavila

Vliv
    294

no lol
    sice to moc nezapada do toho, co se tu resilo, ale reseni probelmu (ktery vznikl vlastne kvuli tomu, aby itaci mohli jezdit na vejlety ) je to fakt zajimavy

ale predstava tebou navrhovaneho reseni, ze by kazdej ten byznysmen, mel ssebou mimo 1.2kg notebooku tahat jeste 1kg netscreen + 5kg UPS, aby nemusel hledat na konferenci zasuvku me fakt pobavila
    ano pravda je to trochu jine reseni nez o kterem se tu mluvilo nicmene businessman si prave sebou nese jenom ten ntb, ten itak tam dojede a prichysta to cca pro 8 a vice lidi, kteri se tam sjedou z ruznych casti sveta...

jinak pro upresneni nez to uzavru, ten netscreen vazi 600g a UPS jsem vydel naposledy nekde v JZD na vratnici, je zvykem ze hotel ma nekolik mistnosti pro takoveto setkani, se stoly a pripojenim jak do ethernetu tak i power site.

toz tak a uz se nediv "D

...
    mno moc pekne si ten OT obhajujes

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání