Zdravím zkušené OC guruz

Má sestava: E6750 (65nm)-box chlaďák
MSI P35 Platinum combo
2GB Patriot PC2-8500 Extreme Performance
8800GTS 512MB
Corsair HX 620W

Celý den se to snažím stabilně dostat na 3,2Ghz. Nejdřív jsem zkoušel DRAM/FSB na...no...sakra kolik je ten poměr...prostě FSB na 400 a bylo to 3,2Ghz/1000Mhz...Orthos i Prime vždy po cca 3 minutách hodil chybu..zkoušel jsem snad všechny různý nastavení z tohohle dredu (všechny AUTO volby a autotaktovací/šetřící fičury mám vyplé), hejbal jsem s nad se všema napětíma, takt PCI-E mám na 101...pořád nic. paměti mám vypnuté OSD a nastaveno 5-5-5-15...zkoušel jsem myslím i 5-5-5-18...nic

Pak jsem zkusil dát FSB/DRAM 1:1, takže 3,2/800...takhle to jelo na jedničku...napětí CPU default. Teploty se mi pořád pohybují tak nějak stejně..v idle mám na jádrech kolem 50ti, při Blend testu v Orthosu kolem 75ti(btw. snad to snese ne?)

No a teď zkouším 1:1,2=3,2/960, paměti mám na 5-5-5-15 a zase to padá
Teď ale novinka, protože Orthos nezachybuje, ale rovnou padne stylem "Odesílat chybu".

Nevíte čím by to tak mohlo být?

EDIT: zvednul jsem o krok napětí na CPU a už to jede bez chyby "celých" 22minut, což rozhodně není obvyklé...takže se možná nakonec zadařilo I když tedy moc nechápu, proč v poměru 1:1 to jede se snad o 3 kroky nižším napětím na CPU...

No budu rád za každou radu a názor