Výsledky 1 až 25 z 47

Téma: Intel Little Valley 2 (D201GLY2)

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Intel Little Valley 2 (D201GLY2)

Já jsem postavil "word+internet" pc a zatím spokojenost...jen pár dotazů na zkušenější uživatele :

1)umí 3-pinové konektory regulovat otáčky větráků?

Neboť já jsem přes speedfan zkoušel regulovat a bez efektu (měl jsem připojen jen pomocí 2pinů, neviděl jsem tudíž otáčky,ale to by roli hrát nemělo)

2)řešili jste nějak chlazení? Mě teprve v pondělí příjde mATX zdroj,takže jsem instaloval systém s klasickým zdrojem vedle na stole, a teploty byly dost vysoké(CPU 60?).
    zde obr. mého casu : http://www.zdenekdubnicky.ic.cz/matx/IMGP0433.jpg
    Pro úplnost uvedu že jediný větrák v casu bude ve zdroji, zdroj mám tento.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    315

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky Zobrazit příspěvek
    ...
    Regulace vetraku nevim. Regulovat vetraky jdou pokud mas spravny (podporovany) cip, ktery nevim jestli tam je.
    Puvodne jsem myslel, ze budu mit jenom jeden 12cm vetrak ve zdroji v ATX skrini se zdrojem nalezato, ale je to zbytecne velky a hlavne ten zdroj s 21cm vetrakem nemam...
    Takze nasel jsem externi SCSI box pro 2x5,25" a nacpu to do toho. FlexATX zdroj se tak akorat vejde vedle desky a mam nachystany miniprodluzky na vsechny dulezity kabely na zadni panel

A asi tam necham jenom jeden vetrak vzadu (AC Pro TC), ale kdyz je skrinka otevrena, tak CPU docela topi a mam tam ted zatim dalsi vetrak.
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky

Díky za info, vidím že situace je hodně podobná.

Takže žádný návrh na chlazení?
    Uvažoval jsem o variantě nějakého minivětráčku, který bych "přilepil" na pasiv procesoru. Dobrý/špatný nápad? a jako větráček zvolit, aby nebyl moc hlučný?
    Naposledy upravil Zdenek Dubnicky; 24.05.2008 v 09:33.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    315

Myslim, ze to je tak na 40x40 vetracek... kterej bude samozrejme hlucnej, ale kdyz ho hodis na 5V tak by to snad mohlo byt OK a chladici efekt bude dostatecnej. Akorat bych si proveril jestli se opravdu ten vetracek rozjede na tech 5V
    Pripadne jako to mam ja - prichytit tam 80x80 vetrak (trebas AC Pro TC), kterej bude velkej ale tichej. Pokud teda ten pocitac nebudes nejak extra prenaset (nebo ho uchytit fak dobre)

Jj, máš pravdu. Počkám do pondělí až mi příjde ten zdroj abych viděl kolik mi tam vůbec zbyde místa. Otestuji v zavřené case teploty a uvidíme. PC se zřejmě přenášet nebude, ale bude u technicky nezdatné osoby a vše musí držet "pevně"

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Intel Larrabee (GP)GPU project
    Založil no-X v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 40
    Poslední příspěvek: 08.03.2010, 20:48
  2. Integrovana zvukovka Conexant CX20549
    Založil fujedas v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 26.02.2009, 15:16
  3. Kancelářský počítač na platformě Intel
    Založil Hanz v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 31
    Poslední příspěvek: 21.01.2008, 21:43
  4. Aku dosku k Intel Pentium 4/ 3.0C GHz 800MHz FSB, 512K ??
    Založil janko_2004 v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 26.06.2004, 06:22

Pravidla přispívání