Citace Původně odeslal jimmy Zobrazit příspěvek
pokud cerna dosla, tak ti nemohla jezdit hlava jako kdyz se tiskne... . Dokonce ani s takovymto projevem (text ne, obrazky ano) jsem se jeste u EPSONu nesetkal. Navic se jedna o zarizeni, ktere nepozna jestli tiskne text nebo obrazek - vse se tiskne zjednodusene receno jako bitmapa.

Skoda ze jsem si nevsiml tohoto threadu drive, delam v autoriz. servise EPSON
no zpocatku kdyz jsem dal vytisknout zkusebni stranku vytisklo se treba jen to logo..
tak jsem si rikal dosla cerna.. - ve wordu jsem napsal text cervene a zase nic nevytiskla.. tak sem prehraval drivery a jiny cachry s tim
nakonec jsem opet zkusil barevny text a v pohode .. cerny - nic.. (cerny toner byl uz nizko ale ne tak aby to neco hlasilo) -tak jsem ho chytre vyndal zaklepal zandal a uz se hlasil jako vadny prazdny .. to byla posledni kapka ...
ta vlastnost ze pokud mi dojde treba barva cyan tak nemuzu tisknout ani cernobile mi srala uz ze zecatku...takze timto sem s epsonem skoncil a koupil sem cernobilou laserovku canon.

jinak pokud si tiskarna mysli ze ma inkoust (odhaduje to ze?) a pritom dosel/vyschnul tak hlava jezdi ne ?