Citace Původně odeslal Aigor Zobrazit příspěvek
Najednou máme analog jak víno, po mizerném tenkém koaxiálu (zabetonováno po podlahou) rozvedeno po celém bytě, přes přepěťovku a trojitý pasivní rozbočovač mám stejně kvalitní obraz i v PC a konečně jsem naladil i DVB-T. Kostičky teda pozoruju 1-2x za hodinu při sledování ze záznamu, na živo nic - přizusuju to SW/HW TV karty. Zajímavé, že s analogem se nic nedělalo, jen použili asi jinou anténu a na to, že ani Blansko není úplně ideálně pokryté jsem naprosto spokojen.
Řekl bych, že je to jen další důkaz jak zásadním počinem je volba správně vybrané antény (anténního systému) bez ohledu na nasazenou technologii. Vemu-li v potaz, že mnou uvedená anténa stojí asi 500,- což je průměrná cena těch trapných destiček se zesilovačem, uvnitř kterých je kus drátu zalepených do plastu a zesilovač, tak v tom mám dnes jasno, co že bych to už nikdy nekoupil ani nikomu nedoporučil. Jsem také přesvěčen, že počáteční skepse z digitálního vysílání, doprovázeného častými komentáři o nekvalitě právě pramení z nasazení naprosto nevhodných anténních komponent nespokojených uživatelů i recenzentů.