Taky přidám jednu zkušenost. Protože kvalita analogu byla dlouhodobě v našem paneláku žalostná (tzn. NOVA na hranici čitelnosti titulků, přes víkend občas naskočila Prima, u ČT1 jely jen černobílé duchy a o ČT2 jsme si mohli nechat jen zdát) a pochopitelně nám nikdo nedovolil na střechu dát vlastní anténu, nakonec jsem po 2 letech na schůzi protlačil nasazení DVB-T. Sice všichni remcali, protože si prý platí kabelovku a jsou spokojení, ale nějakým zázrakem to prošlo pod podmínkou, že přijede někdo z místní prodejny TV a (protože jsem se na to předběžně informoval) nebude potřeba ŽÁDNÝ ZÁSAH do rozvodů ani zařízení, jen prý vymění anténu.
Najednou máme analog jak víno, po mizerném tenkém koaxiálu (zabetonováno po podlahou) rozvedeno po celém bytě, přes přepěťovku a trojitý pasivní rozbočovač mám stejně kvalitní obraz i v PC a konečně jsem naladil i DVB-T. Kostičky teda pozoruju 1-2x za hodinu při sledování ze záznamu, na živo nic - přizusuju to SW/HW TV karty. Zajímavé, že s analogem se nic nedělalo, jen použili asi jinou anténu a na to, že ani Blansko není úplně ideálně pokryté jsem naprosto spokojen.