Dvě tabulky umístíš vedle sebe tak že je dáš do třetí tabulky(do dvou sousedících buněk), nebo je můžeš nechat třeba obtékat pomocí CSS stylů.
btw. tomuhle threadu by slušel lepší název
Dvě tabulky umístíš vedle sebe tak že je dáš do třetí tabulky(do dvou sousedících buněk), nebo je můžeš nechat třeba obtékat pomocí CSS stylů.
btw. tomuhle threadu by slušel lepší název
Naposledy upravil l_iNu$; 17.05.2008 v 20:55. Důvod: název...
DŮRAZNĚ doporučuji to udělat pomocí CSS! A nebo to později, až pochopíš, jak HTML funguje, předělat. Všeobecně je Tabulkový layout zavrhnutý.
jo a zkus si pročíst www.jakpsatweb.cz
Naposledy upravil Camillek; 17.05.2008 v 21:50.
Přirozená inteligence bude zřejmě brzy překonána inteligencí umělou, avšak přirozenou blbost umělá nikdy překonat nedokáže.
ide o to ze css vobec nepoznam. ide o stranku www.belza.tym.sk v jednej tabulke by bol ten chat a vyber a v druhej by bol ten obsah "obec sa nachadza..." ale ked to necham tak ako to je teraz a do toho obsahu napisem dalsie veci tak sa mi natiahne cela tabulka spolu aj s chatom a vyberom
ok uz mi to ako tak ide. dakujem za ochotu pomoct
Surface 3 Pro + Nokia Lumia 930 + Volvo V60 D5 + Ford Capri '79 2.3V6 project = mobilní
...omnia mea meacum porto...
WS: ...i5@3,3GHz...16GBram...4TBwd... ATI Rad HD 6870 1GB
Souhlas s xvojtou, minimálně (když už nic) to levé "menu" (položky "O obci" atd.) zarovnat jinak, IMHO v tomto případě by třeba zarovnání nalevo s menším odsazením od okraje buňky neškodilo... Ono cpát všude "středovku" taky není uplně nejvhodnější.
Jinak ja bych tabulky v tomto případě zas tak striktně nezavrhoval, pro začátečníka to má velkou výhodu, že je to (aspoň dle mého subjektivního názoru když si vzpomenu na svoje začátky) srozumitelnější a jednodušší než CSS a tabulky interpretují všechny browsery +/- podobně, ergo málokdy se mi stalo, že by se mi "namaštěný" tabulkový layout totálně "rozes*al", což se o "zmaštěném" CSS říct nedá![]()
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
Jasný, pro začátek proč ne, ale tohle má reprezentovat nějakou obec, a tam by se měl zabývat správnou (uznávanou) strukturou html a optimalizací pro vyhledávače. Spíš bych řekl, že to není vhodný případ, na kterém se učit dělat stránky.
No ale pomineme-li tento fakt, tak i u jakékoliv jiné stránky by mělo dříve či později dojít k používání CSS. Myslím D_a_v_i_de, že si neodporujeme, jen jsem to chtěl doplnit.![]()
Přirozená inteligence bude zřejmě brzy překonána inteligencí umělou, avšak přirozenou blbost umělá nikdy překonat nedokáže.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)