Výsledky 1 až 25 z 26

Téma: Jak na displeje z mobilu

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Jak na displeje z mobilu

Ukazuje to všechno jako každej palubák-okamžitá spotřeba, průměrná spotřeba, doba jízdy, průměrná rychlost, palubní napětí, teplota, dojezd, stav paliva v nadrži atd. (ten dojezd a stav paliva teda neni zrovna přesnej, ale to je daný tím plovákem, tu bude u každáho auta jiný) jak budu mít chvilku tak kdyžtak ještě něco nafotím, ale teď moc času není...Jinak stačilo akorát tu páčku na ovládání upravit(to bylo na fotkách) a pak jen od čidla rychlosti natáhnout drát a pak od vstřiku a to je vše, jinak pak tam nastavuju kolik ml paliva se tam vstříkne a šířku toho impulzu, to bylo už takový laborování, protože se to nikde vyčíst nedá, takže zkusmo jsem pak podle ručně spočítaný spotřeby to donastavil aby to odpovídalo a impulzy od snímače rychlosti jsem doladil podle GPSky aby to bylo přesný.

Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Věk
    43
    Vliv
    300

Citace Původně odeslal Fr33dom Zobrazit příspěvek
    Ukazuje to všechno jako každej palubák-okamžitá spotřeba, průměrná spotřeba, doba jízdy, průměrná rychlost, palubní napětí, teplota, dojezd, stav paliva v nadrži atd. (ten dojezd a stav paliva teda neni zrovna přesnej, ale to je daný tím plovákem, tu bude u každáho auta jiný) jak budu mít chvilku tak kdyžtak ještě něco nafotím, ale teď moc času není...Jinak stačilo akorát tu páčku na ovládání upravit(to bylo na fotkách) a pak jen od čidla rychlosti natáhnout drát a pak od vstřiku a to je vše, jinak pak tam nastavuju kolik ml paliva se tam vstříkne a šířku toho impulzu, to bylo už takový laborování, protože se to nikde vyčíst nedá, takže zkusmo jsem pak podle ručně spočítaný spotřeby to donastavil aby to odpovídalo a impulzy od snímače rychlosti jsem doladil podle GPSky aby to bylo přesný.
    Tak to je skutečně pěkná práce.
    CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
    WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610
    ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Citace Původně odeslal Fr33dom Zobrazit příspěvek
    to chci taky, jaka je cena?

Tak součástky a tišťák a vše okolo tak do 800-1000kč ale tý práce kolem...je to zatím furt ve vývoji...tak až bude nějaká odzkoušená verze...jinak ten displej není nic moc(jako kontrastne atd.) takže na sluníčku je viditelnost nic moc, i když je tam polarizační folie aby bylo černý pozadá a bílé znaky, které jsou červeně podsvícení ale stejně, tak ještě s kámošem testujeme barevnej displej ze Siemense S65:

takhle to vypadá, bude tam dole jedno pevný počídlo kilometrů a nahoře ty ostatní údaje.

Junior Member
    Věk
    36
    Vliv
    0

Tak to jsem nikdy nevěděl, že se displej dá takhle využít... Mám doma kupu starej founů, takže to hned zkusim... Díky za inspiraci
    Notebook : IBM ThinkPad R40e - Intel Celeron 1,7 Ghz, 2 x 512 MB RAM PQI DDR 333 Mhz (jedou na 266 Mhz), ATI Mobility Radeon 16 MB, AD1981A AC'97 SoundMAX Codec, HDD 20 GB IBM 4200 RPM :) --- mám to jenom do školy a tak, takže nepotřebuju nějak extra výkon...hlavně že tam jede Diablo II LoD :) ----- a teď mi odešel displej, plz radu

Tak tady před penem Fr33domem nmusím jeniom smeknout.
    Moc dobrá práce. Opravdu luxus.
    Jde videt, ze tomu opravdu rozumis, jak elektronice, tak svemu autu.
    Jinak Clio je good, ale Peugeot 205 je lepsi
    ASRock K8NF4G-SATA2, CPU AMD Sempron 64 3000+, 512 DDR400 + 1GB DDR400 Kingston[/B][/COLOR] ,Grafika ASUS 128Mb, SEAGATE 60GB A WD 120GB,Power Fortron 500W ATX2.0 ,NEC DVD-RW, Sony CD-RW, repro Genius SW-HF5.1 5000W Home Theatre, monitor BenQ 17''.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

pekne. sam pouzivam mnohem vetsi graficke displeje ( cca 15x5cm ). ovladani samotneho displeje neni takovy problem. otazkou co na to poslat
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Nevi niegdo ako na displej zo siemensu mc60 (LM15SGFNZ07) zapojenie pinov som nasiel ale potreboval by som nejaku schemu pre rozbehanie nasiel som na nokiu 6100 neda sa to nejako pouzit?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. Digitalni zrcadlovka
    Založil Commander v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 87
    Poslední příspěvek: 26.03.2006, 13:19
  3. Hlasité ventilátory na notebooku Asus M6Va > řešení!
    Založil bird birdovicz v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 04.12.2005, 23:50
  4. Jak na Athlona 1333 ???
    Založil FatalDooM v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 19.12.2003, 13:03

Pravidla přispívání