Výsledky 1 až 25 z 43

Téma: Ako som menil kondy na EP8RDA3i Pro

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Junior Member Avatar uživatele DAFree
    Věk
    38
    Vliv
    252

Standardní Re: Ako som menil kondy na EP8RDA3i Pro

Teraz, pred odchodom domov to nestihnem ale asi sa na to pozriem ked sa vratim na intrak.
    Kazdopadne, pre 130nm procak (T-Bred A0) mam co povazovat za ok? Ked mam procak na cca 1,9V (1,875 v biose, real som nemeral a v usdm sa hybe okolo 1,92 ale nespolieham na to)
    Peace

Citace Původně odeslal DAFree Zobrazit příspěvek
    Teraz, pred odchodom domov to nestihnem ale asi sa na to pozriem ked sa vratim na intrak.
    Kazdopadne, pre 130nm procak (T-Bred A0) mam co povazovat za ok? Ked mam procak na cca 1,9V (1,875 v biose, real som nemeral a v usdm sa hybe okolo 1,92 ale nespolieham na to)
    Nesmí tam v žádným případě skákat 50mV špičky. Napětí mi na 0.13um přijde docela vysoký, čím to chladíš?
    Internetová fóra, diskuse, seznamky a chaty jsou plné lidí, kteří o sobě říkají, že něčeho dosáhli. Jde však o pouhý přelud krmený vlastní ješitností. Skutečný život, aniž by o tom tušili, se jim vzdaluje, každým dalším úderem do klávesnice. Za skutečné lidi mluví jejich činy a ne vlastní slova.

Junior Member Avatar uživatele DAFree
    Věk
    38
    Vliv
    252

Chladim to TT SonicTowerom s pomalou 12kou a dokonca aj v tak nehostinnych (horucich) podmienkach ako je moj case so 4HDD je v prime na max heat do 50C. Uvidim ale co bude v lete ked mi teplota na izbe stupne o 10C
    Pri pokusoch s OC som isiel do 2V ale dalej ako 1,9GHz ho nedotlacim

A budem pokracovat v otazkach
    Tych 50mV je spatnych az na procaku alebo uz na mosfetoch? Sakra uz to vidim, ze tu masinu budem zase rozoberat len aby som vedel co tam nameram. Si mi nasadil dobreho chrobaka do hlavy
    Pre zaujimavost, akym sposob odisiel ten tvoj barton? Tipujem, ze bud to vytvrdlo a nenabehlo alebo proste nenabehlo ...

EDIT:
    Este jedna "What If" otazka: Ak zistim, ze to nie je ok tak mam panikarit (nezapinat PC a pod)?
    Naposledy upravil DAFree; 27.04.2008 v 05:33.
    Peace

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Tak jsem menil az jsem vymenil :-(((
    Založil Keekus v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 05.10.2003, 15:45
  2. ABIT BX 133.....kondy
    Založil Drak55 v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 07.04.2003, 19:31

Pravidla přispívání