Výsledky 1 až 25 z 529

Téma: Lenovo L220x 22" SPVA

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Lenovo L220x 22" SPVA

Monitor jsem si taky koupil a jsem zatim velice spokojen. Jediny co mi nefunguje je auto-rotace. Kdyz to zapnu v softwarovym OSD, tak po otoceni monitoru se mi obraz sice taky otoci, ale na druhou stranu! Je tedy vzhuru nohama. Stalo se to nekomu taky? Nevite co s tim? Diky moc za rady.

Citace Původně odeslal Dasein Zobrazit příspěvek
    Monitor jsem si taky koupil a jsem zatim velice spokojen. Jediny co mi nefunguje je auto-rotace. Kdyz to zapnu v softwarovym OSD, tak po otoceni monitoru se mi obraz sice taky otoci, ale na druhou stranu! Je tedy vzhuru nohama. Stalo se to nekomu taky? Nevite co s tim? Diky moc za rady.
    Nevím co máš za grafiku, ale já to dělám přes ovládací panely ATI CCC a jede to v pohodě
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Mam grafiku ATI x700 a taky pouzivam CCC. Operacni system Win XP SP2. Me to jde v pohode otacet obrazem kdyz to nastavim v CCC. Blbne mi akorat funkce auto-rotation. Vypada to, jako by nekdo namontoval ten senzor polohy do myho monitoru obracene, takze si plete levo a pravo, tak by me zajimalo jestli to dela jenom me, nebo nekomu jinymu. Priopadne jestli nekde v tom softwaru nastavit, ze levo = pravo

no tak ho mam konecne doma, pekne velke ale cakal som od HD ze to bude viac svetoborne. Pismena ziadne rozmazanie nevidno, ale co vidim je v lavom dolnom rohu viac vysvietene miesto a aj to vidno iba pri ciernom obraze. Nainstaloval som utilitu onscreen manager otocim monitorom , ale neviem z akeho dovodu sa obraz neotoci-budem sa stym musiet nejako pohrat. Ale inac som s monitorom spokojny je to odost lepsie ako to TN co mam v robote

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Monitor Lenovo ThinkVision D221 22"
    Založil Peon v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 11.02.2007, 15:38
  2. 22" Samsung 225BW ver. 22" Asus MW221U
    Založil Visi v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 01.02.2007, 18:25

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání