vďaka moc, ešte bych mal otázočku, je Lenovo vyberavé na pamäte? Prípadne ak teraz naložím len jeden modul a časom pridám identicky (ale nie z kitu) hruhy, neprídem napríklad o dual?
vďaka moc, ešte bych mal otázočku, je Lenovo vyberavé na pamäte? Prípadne ak teraz naložím len jeden modul a časom pridám identicky (ale nie z kitu) hruhy, neprídem napríklad o dual?
Nemám vlasť, zem a nebo sú mojou vlasťou. Nemám pevnosť, pevný duch je moja pevnosť. Nemám zbraň, nasmerovaná vôľa je moja zbraň. Nemám učenie, pravdivá cesta je moje učenie. Nemám zákon, spravodlivosť je mojím zákonom. Nemám učiteľa, život je môj učiteľ. Nemám mágiu, vnútorná sila je moja mágia.
Posledni Centrino notasy jsou obecne na pameti OK, takze pokud koupis modul od stejne znacky a pokud mozno i chipu, nemel by byt problem, nicmene na 90% bude fugovat Ok i kombinace jine znacky ci chipu druhe stejne (paramatricky) pameti.
Dual neres, jeho prinos u notebooku tohoto razeni a vykonu neni nijak zavratny, lepe je dle meho vice pameti![]()
Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)