Výsledky 1 až 25 z 28

Téma: názory na 790X

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: názory na 790X

Citace Původně odeslal JARDA001 Zobrazit příspěvek
    tak taky nic...já už nevim kde hledat kdyby to bylo aspoň na AMD.com ale prostě nikde nic
    Sorry, ale nevim proc by na webu AMD meli mit uvedeno kdy Gigabyte zacne davat na 790x/fx desky SB700. V podstate je k update nic nenuti, stavajici sb600 je narozdil od produktu nvidie zcela stabilni, takze se jim mozna do nove revize zatim moc nechce.
    | P67 + 2500K@silent |

Citace Původně odeslal ctrl_j Zobrazit příspěvek
    Sorry, ale nevim proc by na webu AMD meli mit uvedeno kdy Gigabyte zacne davat na 790x/fx desky SB700. V podstate je k update nic nenuti, stavajici sb600 je narozdil od produktu nvidie zcela stabilni, takze se jim mozna do nove revize zatim moc nechce.
    no tak já nevěděl že už je nasvětě tak sem tam hledal kdy má vyjít...jinak když už sme u toho s těma revizema...tak myslíte že v obchodech mají uvedený data k tý starí revizi 1.1? že na revizi 2.0 už by mohl bejt?

Zadna revize 1.1 neexistuje. Za dalsi, jedina informace, ktera byla vice mene oficialni znela, ze na revizi 2.0 desky DS5 ma byt SB700. Tento southbridge mely jiz osazeny desky s chipsetem 780G. Jenze jak vime SB700 mel problemy s generatorem taktu, proto se na tyto desky mely osazovat externi clockgeny. Takze si myslim, ze ve finale AMD resp. vyrobci SB700 s externimi clockgeny na desky s 790fx/x ani davat nebudou, ale rovnou jejich opravenou verzi SB710 eventualne SB750 (podpora RAID5). Ale jak to ve skutecnosti bude a kdy si proste musis jeste pockat.
    | P67 + 2500K@silent |

Citace Původně odeslal ctrl_j Zobrazit příspěvek
    Zadna revize 1.1 neexistuje. Za dalsi, jedina informace, ktera byla vice mene oficialni znela, ze na revizi 2.0 desky DS5 ma byt SB700. Tento southbridge mely jiz osazeny desky s chipsetem 780G. Jenze jak vime SB700 mel problemy s generatorem taktu, proto se na tyto desky mely osazovat externi clockgeny. Takze si myslim, ze ve finale AMD resp. vyrobci SB700 s externimi clockgeny na desky s 790fx/x ani davat nebudou, ale rovnou jejich opravenou verzi SB710 eventualne SB750 (podpora RAID5). Ale jak to ve skutecnosti bude a kdy si proste musis jeste pockat.
    aha...no jinak co se týče tý revize tak sem se na několika místech dočetl že je revize1.0, 1.1 a teď nově 2.0 ....tak nevim...ale budu ti věřit protože máš nějaký dobrý info takže díky...snad to bude brzy

Máte někdo zkušenost s chodem gr. karty Leadtek PCI-E PX7600GS 256Mb DDR3 na tomto chipsetu, nejlépe konrétně na desce Gigabyte MA790X-DS4?? Po výměně MB ( předchozí byla Gigabyte MA55PLUS-S3G/2 ) s chipsetem 790X nejsem schopem spustit žádnou 3D aplikaci ( 3Dmark06, 3Dmark05, Assassins Creed ... ) vždy po pár sekundách zásek. Po 2 dnech pátrání, testování a instalování ( nechci to tady rozebírat ) jsem dospěl k názoru, že tento chipset se nějak nemá rád s touto grafikou. Potěšilo by mě, kdyby mi to někdo potvrdil, či vyvrátil. Sestava VIZ podpis.
    AMD X2 3800+ | Gigabyte MA790X-DS4 | ATi Sapphire Radeon HD3870 Toxic 512Mb DDR4 | 2x1Gb DDR2 A-DATA PC667Mhz DUAL CH. | XILENCE Gaming Edition 700W | 2x500Gb SATA WD + 250Gb SATA Seagate| SB Audigy | Samsung SyncMaster 755DFX | LG GSA-H54L | Repro 5.1 CREATIVE Inspire T5900 | Logitech Wingman Formula FF | Saitek X45 | PDA phone ASUS P750
    \"With your main power, your determination, your instinct and experience is well, you can fly very high.\" Ayrton SENNA

Citace Původně odeslal KoJaK Zobrazit příspěvek
    Máte někdo zkušenost s chodem gr. karty Leadtek PCI-E PX7600GS 256Mb DDR3 na tomto chipsetu, nejlépe konrétně na desce Gigabyte MA790X-DS4?? Po výměně MB ( předchozí byla Gigabyte MA55PLUS-S3G/2 ) s chipsetem 790X nejsem schopem spustit žádnou 3D aplikaci ( 3Dmark06, 3Dmark05, Assassins Creed ... ) vždy po pár sekundách zásek. Po 2 dnech pátrání, testování a instalování ( nechci to tady rozebírat ) jsem dospěl k názoru, že tento chipset se nějak nemá rád s touto grafikou. Potěšilo by mě, kdyby mi to někdo potvrdil, či vyvrátil. Sestava VIZ podpis.
    Zdař, já mám Leadtek 8600GT a funguje stabilně. Nevím nevím, jestli zrovna určitý čip nebo určitý výrobce by mohl být takhle nekompatidebilní... Můžeš vyzkoušet i jiné grafiky v tom stejném slotu?
    Honza
    Am386 DX 40

Všichnik okolo mě jsou buď na dovolené nebo za prací mimo mé okolí. Ale sehnal jsem na zítra Radeona 3870, takže to testnu s tímto. Jinak když mrkneš tady, je tu ode mě celý problém a i s tím, co jsem vše zkoušel. Dneska zreinstalím znovu OS ( ten na jakém jedu byl nainstalován s vadným RAM modulem ), osobně nevěřím, že by se to změnilo, ale už fakt nevím.
    AMD X2 3800+ | Gigabyte MA790X-DS4 | ATi Sapphire Radeon HD3870 Toxic 512Mb DDR4 | 2x1Gb DDR2 A-DATA PC667Mhz DUAL CH. | XILENCE Gaming Edition 700W | 2x500Gb SATA WD + 250Gb SATA Seagate| SB Audigy | Samsung SyncMaster 755DFX | LG GSA-H54L | Repro 5.1 CREATIVE Inspire T5900 | Logitech Wingman Formula FF | Saitek X45 | PDA phone ASUS P750
    \"With your main power, your determination, your instinct and experience is well, you can fly very high.\" Ayrton SENNA

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. LCD 19" HP 1955 , máte někdo? pište i názory..
    Založil Skapin v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 08.03.2005, 10:15
  2. kX Project - zkušenosti, názory
    Založil Caleb v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 26
    Poslední příspěvek: 02.08.2004, 20:31
  3. Nazory a postrehy z www.vodnechladenie.sk piste sem.
    Založil casper v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 19.04.2004, 13:53
  4. ViewSonic P95f+ - prosim nazory, zkusenosti
    Založil Keekus v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 27.09.2003, 17:51
  5. Digifire 7.1 - ake su Vase nazory
    Založil Sleyo1 v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 14.12.2002, 00:11

Pravidla přispívání