jak říkám, není co hrát.. těšil jsem se na mafii... a ta je až příští rok.. jediné na co se těším je GTAIV a jinak není co hrát.. jinak máme fakt uplně stejnou sestavuTo je úlet
až nato že já mám 3870 sapphire
a nemám sata disk
![]()
jak říkám, není co hrát.. těšil jsem se na mafii... a ta je až příští rok.. jediné na co se těším je GTAIV a jinak není co hrát.. jinak máme fakt uplně stejnou sestavuTo je úlet
až nato že já mám 3870 sapphire
a nemám sata disk
![]()
Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali
aspoň vidíš, že sis vybral dobřea znám kámoše co má skoro taky to stejné, jen furt kudlí svojí 8600
čeká na 10.generaci Nvidie.
ja teď pařím Zaklínače - dokonce originálkaale není jaksi čas ho hrát pořád... a na online mám Americas army - ale to utáhne i můj záložní komp
teďka zkouším taktovat na 3,3 - nějak mi to shazovalo systém, ale zjistil jsem že si asi budu muset pohrát s ramkama, mají málo šťávy mrchy. (výrobce udává 2,1-2,2, default je myslím na 1,8 u téhle desky ne?)
Gigabyte P35C-DS3R, C2D E4500 OC 2,9ghz, A-Data Vitesta EE 2048MB (kit 2x1GB) 800+ MHz, Seagate Baraccuda 160Gb SataII, Ati Radeon HD 3870 512 DDR3 (Gigabyte). 3Dmark05: 16742b
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)