Dovolím si taky hodit radu:
určitě nekupuj ten procák, je to zbytečné- kup si buď e4500, nebo E2180. Tyhle procáky nataktuješ (jak zde bylo napsáno s prstem v nose) v pohodě na 3,3ghz s BOX chladičem. Viz návod na taktování a podrobný popis např: http://pctuning.tyden.cz/index.php?o...1&limitstart=0
ušetřené peníze určitě strč do grafiky - při dnešních cenách jdi minimálně do 3870/8800gt. Pokud jsi měl v plánu 8600 jak jsi psal, doporučuji spíše 3870-podle mne lepší poměr cena/výkon. Ale pokud chceš silnější (a o něco dražší, tak jdi do 8800gt) - ja hraju hodně a rád a musím říct, že mi plně stačí ta 3870.
Pokud koupíš tyhle grafky, tak určitě trochu silnější zdroj. 400w je už na hranici únosnosti, doporučuji minimálně uvažovat o 450w.
ještě bych nahodil takovou otázku... pokud kupuješ kompa 1 za 2-3-4 roky a neměníš sestavu několikrát do roka, tak zauvažuj o desce, co mám já (gigabyte p35C-ds3r) - nemám s ní problém (spousta lidí tady taky ne), je za pár peněz a hlavně má i slot na ddr3, což pro mne hrálo docela důležitou roli- za 2 roky co budu uvažovat o upgrade PC budou už ceny ddr3 na normální výši- zbavím se ddr2 a pořídím ddr3, abych pak mohl, pokud změním desku (např kvůli nové procesorové patici) ramku použít i na nové desce... ale jak říkám- nerad furt strkám prachy do PC, tak taková úvaha pro budoucnost
takže ve zkratce:
určitě "slabší" procáky - viz text.
určitě silnější grafiku - viz text.
doporučuji i silnější zdroj - min 450w
a uvaž zda nemá cenu v tvém případě uvažovat o možnosti rozšíření na ddr3.
dej pak vědět jak jsi se rozhodl.