Výsledky 1 až 25 z 76

Téma: Eizo S2231W - mala review

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Eizo S2231W - mala review

Ten rozhovor jsem tu ukoncil, protoze jsem doufal, ze se thread vrati k tematu. Evidentne jsem se mylil a OT tu vesele pokracuje. Mohli by jste s tim uz konecne skoncit, promazat to tu, pripadne to presunout do jineho threadu? Tohle je thread o S2231W a jeho zkusenostech/dotazech, tak uz to OT laskave utnete, zacina mi to vadit a nebavi me to tu porad cist
    Black holes are where God divided by zero. - Steven Wright
    2600K s AC HF14 | P8P67Deluxe s 16GB DDR3 | GTX1080 s LP2480zx | EVO850 s ICH10R | X-Fi s HD555 | TripleXtreme 360 s HPPS+ | Windows 10 + 7

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    306

Citace Původně odeslal Haste Zobrazit příspěvek
    Ten rozhovor jsem tu ukoncil, protoze jsem doufal, ze se thread vrati k tematu. Evidentne jsem se mylil a OT tu vesele pokracuje. Mohli by jste s tim uz konecne skoncit, promazat to tu, pripadne to presunout do jineho threadu? Tohle je thread o S2231W a jeho zkusenostech/dotazech, tak uz to OT laskave utnete, zacina mi to vadit a nebavi me to tu porad cist
    Thread se jmenuje "mala review", coz je presne obsahem prvniho postu, takze jsem dal ostatnim moznost rozvinout debatu na dane tema.

Pokud se ovsem budou i nadale od toho tematu tak sikovne vzdalovat, jak mi tu zatim predvedli, budu jejich prispevky bez upozorneni mazat...
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Dobry den!

Precetl jsem tady (http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=25060360), ze lide maji problem s DVD kvuli wide-gamut. Je to tak? Ya nejsem designer, jsem programator, proto chtel bych mit kvalitne 2D a prohlizeni Video/DVD na svem monitoru. A jak ya budu se divat na DVD/HD-Video, jestli barvy budou presyceny?

Bohuzel, spatne mluvim cesky.

WideGamut monitor je dnes zpravidla oznaceni monitoru, ktery je schopen vice/mene zobrazit AdobeRGB. Problem je, ze vetsina prace na PC se odehrava v sRGB prostoru. Pokud tedy pracujete prevazne v sRGB jako web nebo video, potom je vyhodnejsi standardni sRGB monitor, pripadne WideGamut monitor s dobre zvladnutym sRGB modem. EIZO ma pro sve monitory mod sRGB, do ktereho je dobre prepnout, pokud nepracujete s AdobeRGB materialem, jinak by opravdu dochazelo k presyceni barev.
    Black holes are where God divided by zero. - Steven Wright
    2600K s AC HF14 | P8P67Deluxe s 16GB DDR3 | GTX1080 s LP2480zx | EVO850 s ICH10R | X-Fi s HD555 | TripleXtreme 360 s HPPS+ | Windows 10 + 7

To znamena, ze S2231W ma mod sRGB? A ya budu moci pracovat s web nebo video a videt normalni barvy? Estli to tak, tehdy to je super. A ya budu moci regulovat v S2231W vsechny nastaveni, ktery mohu regulovat a v AdodeRGB (udelat kalibrace)? Slyshel jsem, ze nejaky monitory blokuje cast nastaveni podle rezimu praci.

Vi nekdo, kde ya mohu koupit si S2231WE-black v Praze (je zahodno, aby nejvyse 15200-15300 kc)?

Uz nepotrebuju. Objednoval jsem za 14960 kc.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Canon A70 firmware hack
    Založil RayeR v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 124
    Poslední příspěvek: 07.09.2009, 05:20
  2. Co by mala mat idealna zakladovka?
    Založil MaVo v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 30.08.2003, 16:13
  3. Co by mala mat idealna zakladovka?
    Založil MaVo v sekci fóra SiS a ostatní čipové sady
    Odpovědí: 3