Výsledky 1 až 25 z 31

Téma: Hard Disk Sentinel hlásí vadné sektory?!

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Hard Disk Sentinel hlásí vadné sektory?!

Caleb: zero fill format? To by mě těch realokovaných sektorů zbavilo? Čím se to dělá? By se pak dalo zjistit jestli zase realokované sektory přibývají, nebo ne...

P.S. Zatím se žádné chyby nemnoží ani disk nevykazuje žádné jiné známky přicházejícího průšvihu. Matně si vzpomínám, že před cca půl rokem jsem měl problém když jsem na něm v partition magicu tvořil oddíly, že PM přitom spadnul a pak se chvíli bránil, než sem ho donutil ty oddíly udělat tuším v Acronis Disk Directoru a , ale pak sem jako systémový použil jiný disk a na tomto vytvořil pouze jeden velký logický oddíl Acronisem, tj. žádný formát ale roztažení stávajícího oddílu.... Myslíte si, že popsané činnosti mohly mít nějaký vliv na vznik těch alokovaných sektorů??

- jen doplním, že doteď byl HD Sentinel jedinej soft, který nějak řval a všechny ostatní utility ukazují že je vše ok a tak jsem neměl důvod po tom víc pátrat... až teď mi to tak nějak nedá spát
    Naposledy upravil Connor; 08.04.2008 v 16:42.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. jak vytvořit image HDD, který obsahuje vadné sektory?
    Založil ukr v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 05.04.2008, 22:43
  2. Jak "zamaznout" vadne sektory na HDD
    Založil ms v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 25.01.2005, 16:38
  3. Maxtor DM 9 160 GB a vadne sektory
    Založil Geeker v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 05.08.2004, 08:19
  4. Jaký Hard disk?