Potreboval bych poradit, kdyz se prihlasim na skype, tak pod mym jmenem, se mi neustale obejvuji 2 radky jakychsi linku nekam na neco zvyhodneneho na www, nevite jak tyto dva radky vypnout ? prosel jsem nastaveni ale nic nenasel.
Potreboval bych poradit, kdyz se prihlasim na skype, tak pod mym jmenem, se mi neustale obejvuji 2 radky jakychsi linku nekam na neco zvyhodneneho na www, nevite jak tyto dva radky vypnout ? prosel jsem nastaveni ale nic nenasel.
Naposledy upravil GreenOrchid; 03.04.2008 v 13:27.
Laser G9 + Logitech G930
Muzes pastnout fotku?
Mozna tj "zprava o moji nalade".. ale nevim
Mam Skype 3.6.0.248 a nic takoveho tam nepozoruji.
NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI
jj, myslim toto
mam tu samou verzi
Laser G9 + Logitech G930
NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI
V poslední verzi skypu - 3.6.0.248 to najdeš v Nastavení > Upozorňování > Upozornění a zprávy - a tady si to odškrtej podle potřeby.
Ak si dobre spominam, niekde je tam bud X alebo staci to vyvolat a kliknut na zrusit a uz sa to nezobrazi, len myslim, pri kazdom preinstale Skype.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Koukám, že jsme všichni tři napsali příspěvek ve stejnou minutu - řešení viz můj předchozí příspěvek.
tak s tím už se asi budeš muset smířit, anebo si kup kredit a budeš tam mít výši zbývajícího kreditu![]()
To už si nepamatuju, vždycky aktualizuju na nejnovější verzi, abych měl opravené bezpečnostní díry. S některými staršími verzemi jsem měl kdysi i funkční problémy (kontakty se mi nezobrazovaly správně online apod.). Osobně ten jeden řádek statické reklamy přežiju. Nejraději bych skype nepoužíval vůbec, jenomže musím kvůli práci a známým.
jj, me taky nic jineho nezbyde.
EDIT: jeste jsem premyslel ze v zakladnim nejmensim okne skypu, je porad strasne siroky a me by stacila presne pulka. no tak jsem pravou pulku skypu proste vysunul z viditelny plochy na pravo a je to) sirka jako miranda
) a leva pulka je funkcne dostacujici
) udelej si sam.
Naposledy upravil GreenOrchid; 03.04.2008 v 15:29.
Laser G9 + Logitech G930
Heh, u nás je to to samý. ICQ naprosto přísně zakázaný, protože je "děravý". Existence
Mirandy hlavního admina nezajímá a velmi nasraně a arogantně na jakoukoli moji zmínku odpovídá, že nepřipadá v úvahu (a jeho kolega mi říkal, že na ploše má permanentně několik oken z ICQ6 a chatuje jak blázen).
Sranda je, že ICQ protokol, který je zcela zdokumentovanej je zakázaný, ale Skype, o kterým nikdo nic neví, jede v celý firmě.
no ono SKYPE pouziva jiny zpusob komunikace, a jako takovy se neda zakazat.
u nas je to velmi striktne hlidano, vcetne urcitych serveru, a klientu na ICQ jsem vyzkousel nezpocet. vsechno kilnuty.
u nas to neni primarne zakazano protoze je to derave, ale proto aby se lidi venovali praci. ale to uz jsme OT.
Laser G9 + Logitech G930
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)