Ač nejsem příznivce Nokie, tak E50 s OS je slušná volba ... nebo 6300 z hloupých (pokud ti nevadí, že ji má kde kdo). Obě jsou o řád dál než K530i.
Ze SE je na této úrovni až K790i a ten je o 1000kč dražší.
Ač nejsem příznivce Nokie, tak E50 s OS je slušná volba ... nebo 6300 z hloupých (pokud ti nevadí, že ji má kde kdo). Obě jsou o řád dál než K530i.
Ze SE je na této úrovni až K790i a ten je o 1000kč dražší.
Naposledy upravil bukva; 31.03.2008 v 08:40.
Myšlení zkresluje realitu.
Nemám vlasť, zem a nebo sú mojou vlasťou. Nemám pevnosť, pevný duch je moja pevnosť. Nemám zbraň, nasmerovaná vôľa je moja zbraň. Nemám učenie, pravdivá cesta je moje učenie. Nemám zákon, spravodlivosť je mojím zákonom. Nemám učiteľa, život je môj učiteľ. Nemám mágiu, vnútorná sila je moja mágia.
Nemám vlasť, zem a nebo sú mojou vlasťou. Nemám pevnosť, pevný duch je moja pevnosť. Nemám zbraň, nasmerovaná vôľa je moja zbraň. Nemám učenie, pravdivá cesta je moje učenie. Nemám zákon, spravodlivosť je mojím zákonom. Nemám učiteľa, život je môj učiteľ. Nemám mágiu, vnútorná sila je moja mágia.
Mam K550i, vydrz 4-5 dni neni problem, synchronizace organizeru a adresare funguje bezproblemove jak pres kabel, ir i bt a dokonce i s Thunderbirdem (Sunbirdem) pres program MyPhoneExplorer. Pouzivam obcasne i misto mp3 prehravace, po flashi na W610i Walkman hraje dobre. Pismo na displeji mi prijde dostatecne dobre citelne. Lze menit vzhled (po preflash. na w610 je mozne pouzit i animovane Flash menu a prehravat flash animace), prizpusobovat zvuk a nastaveni fotaku. Nema joystick. Rychla Java a multitasking. Mozna kazdemu nemusi sedet klavesnice a to, ze v klidu se na displeji nezobrazuje vubec nic (je treba stisknout alespon tlacitko aby se zobrazily hodiny...).
Ta K530 vypada podobne, akorat ma misto edge 3G, nema aktivni krytku fotaku a prisvetleni, ma mensi pamet, ale zas ma lepsi klavesnici.
ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
work: HP Docking Station | HP L2445W
audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555
Mám E50tku a jsem spokojen....Symbian 60tka je návykový a praktický. Doporučuji, zvláště s ohledem na pořizovací cenu tohoto dnes již "archaického" přístroje.
Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 ProfessionalBlondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
Ještě takovej tip - T-mobile v bude teď (v dubnu) prodávat K790i za 4300kč (základní nedotovaná cena brandovanýho telefonu).
Myšlení zkresluje realitu.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)