Puvodne byl ten prispevek v debate o bezdratovych mysich a jejich zpozdeni....
1) koukni na toto: http://www.svethardware.cz/art_doc-3...C0057E0EA.html
jelikoz to je EIZO, tak to ma na 8ms panel vemi slusnou odezvu, pro 0-255-0 dokonce mene nez 8ms, to je skoro neuveritelnybezne 8ms panely maji i pres 25ms...
Horsi to je s input lagem, ktery je 20ms, coz ale porad neni zadna tragedie. Celkove zpozdeni tohoto monitoru, ktery se tvemu asi dost blizi, je tedy 28ms, coz je dost slusna hodnota. Presto si ale myslim, ze pri primem porovnani s jakymkoli CRT bys to musel poznat. Pisi s jakymkoli, protoze vsechny CRT maji -+ stejnou odezvu a to neco malo nad 0ms. Jestli muzes, fakt si to vyzkousej a popravde napis, jak to dopadlo. Na tom 214T byl ten rozdil fakt strasnej, to se neda popsat. Kdybys to videl, taky by ses divil, fakt.
ad tve body:
1) naopak, zpozdeni obrazu naopak nejvice poznas na pohybu kurzoru mysi, coz je cinnost, kteoru napr. ja provozuji docela casto
2)ne, staci libovolne CRT....
3) ja, na rozdil od ostatnich, jsem na vlastni oci videl porovnani s CRT monitorem, coz tu zrejme nidko nemel. Proto se nediv, ze se na ty vase reci typu "zadne problemy se zpozdenim neznam" koukam spis z toho uhlu, ze jste si na to proste zvykli. stejne jako se da zvyknout na horsi barvy, kdyz nemas porovnani, stejne jako se da zvyknout na slabe auto, kdyz jsi nidky nejel v silnem...
Take se divim, ze v dobe real-time HW h264 encoderu nedokazi vyrobci udelat cip, ktery bude stejne rychle pocitat 8-bit barvy jako to delaji jiz pomerne dlouho starsi 6-bit. Jsem vazne zvedav na inputlag u tech novych LED 10-bit panelu, treba u toho budou rovnou psat, ze se to nehodi pro praci s mysi...