Výsledky 1 až 24 z 24

Téma: LCD monitory a inputlag

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Bezdrôtové myši sú horšie ako klasické?

Citace Původně odeslal Khadgar Zobrazit příspěvek
    to je od Tebe velice pěkné, ale třeba mě lituješ trochu zbytečně. mám s-pva a inputlag a problémy s odezvou jsou pro mě velkou neznámou...
    V tom pripade ti doporucuji abys zadne CRT radeji ani nepripojoval, mozna bys mi pak vynadal stejne jako ten znamy: "proc mi to rikas? ja byl stastny jaky mam krasny monitor a ted chci rychlejsi..."

Citace Původně odeslal Peca-on-line Zobrazit příspěvek
    Vypadá to, že s tím máš zkušenosti, kolik ms si myslíš že je ještě přijatelný spoždění(input lag + rise)? Chystám se koupit si nějakou non-TN 24" a jsem na tyhle věci docela citlivej. Pokud by se to projevovalo jen v rychlejších hrách, jsem ochotnej se s tím smířit, ale pokud bych to vnímal i při běžný práci ve woknech, tak to děkuju nechci.

Teď sedím u ntb s vyblitým TNkem, který nevím jaký má spoždění, ale nepozoruju žádnej problém. (Teda když se hodně soustředím, tak nějaký malinkatý spoždění zaznamenám, ale nejsem schopnej odlišit jestli to dělá krysa, gpu nebo lcd.)

P.S.: Jsme tu už dost OT, takže možná by stálo za to oddělit to do samostatnýho vlákna.
    Procetl jsem si vetsinu testu od Pavla Kovace (diky!) na svethardware.cz, ktery meri monitory primo vedecky pomoci osciloskopu a sondy vyrobenou na CVUT. Totez doporucuji i tobe. Ja hledam monitor ktery bude mit celkove zpozdeni obrazu do 10ms, coz by mela splnovat vsetsina 2ms TN panelu s 6-bit barvami, ale nemusi to byt nutne pravda. Skoro Idelani pripad jak by to melo vypadat je napr. tady: http://www.svethardware.cz/art_doc-5...70049C520.html skoda toho prekmitu v sede barve, ale lepsi prekmit nez zpozdeni...
    Inputlag temer nula, maximalni celkova odezva 9ms, to je proste parada a to uz by opravdu vetsina lidi vcetne mne nemela poznat.
    Pripoj si k tomu notebooku CRT a udelej par rychlejsich pohybu mysi a pokud tam nemas nejaky mega rychly TNko, mel bys videt rozdil.

Citace Původně odeslal wong Zobrazit příspěvek
    Jestli ti prijde v pohode starsi notebook, tak ti prijde v pohode i jakykoliv PVA panel.

Mam doma taky PVA a bezdratovou mys MX620 a zadnej problem.

Ted v praci sedim u notebooku a mam k nemu pripojeny i CRT (Nokia 920C) a nemuzu rict, ze bych pozoroval nejakej rozdil co se tyce rychlosti, natoz aby se na tom nedalo pracovat. Jo a mys mam MS IntelliMouse Explorer 3.0A
    ja nemel taky zandy problem s vykonem meho favoritu, dokud jsem si nekoupil dvoulitra... proste jsi si na to zpozdeni zvyknul a nevis o tom... to ze se hure strefujes mysi nez kdyby jsi mel dratovku + CRT ti zacne vadit az se to zkusis primym porovnanim....anebo treba mas rychly panel i mysku
    Naposledy upravil Petrik; 28.03.2008 v 11:35.
    desktop: i5-2500K@3700MHz, MSI P67A-C43-B3, 2x4GB Kingston Value, Sapphire 5850 Xtreme 1GB 850/1100, 2xWD10EALX fake RAID-1, LG W2600HP-BF S-IPS,Razer DiamonBack, Seasonic SS-400ET-F3, Windows 7 x64 SP1 + ubuntu x64
    notebook: IBM T41p, 1.7 Pentium M, 14" 1400x1050, 1.5GB RAM, 40GB 4200r, Ubuntu 9.04
    ultraportable: IBM X41, 12" XGA 1.5GHz Dothan, 2GB RAM, 32GB CF Pretec 233x SSD, Ubuntu 9.10
    repro: Teufel Concept E Magnum PE 5.1

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. LCD monitory a spatne pixely - PRIDANA ANKETA !!!!!
    Založil Namornik v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 326
    Poslední příspěvek: 17.05.2009, 17:59
  2. Reklamácia LCD SONY HS74P X-Black
    Založil GABO v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 16.11.2006, 13:14
  3. Grafarna na 2 monitory (LCD) na poloprofesionalne ucely
    Založil Hazo v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 27.09.2006, 18:29
  4. Koupě monitoru pro ženskou 15" LCD vs. 17" LCD