V tom pripade ti doporucuji abys zadne CRT radeji ani nepripojoval, mozna bys mi pak vynadal stejne jako ten znamy: "proc mi to rikas? ja byl stastny jaky mam krasny monitor a ted chci rychlejsi..."
Procetl jsem si vetsinu testu od Pavla Kovace (diky!) na svethardware.cz, ktery meri monitory primo vedecky pomoci osciloskopu a sondy vyrobenou na CVUT. Totez doporucuji i tobe. Ja hledam monitor ktery bude mit celkove zpozdeni obrazu do 10ms, coz by mela splnovat vsetsina 2ms TN panelu s 6-bit barvami, ale nemusi to byt nutne pravda. Skoro Idelani pripad jak by to melo vypadat je napr. tady: http://www.svethardware.cz/art_doc-5...70049C520.html skoda toho prekmitu v sede barve, ale lepsi prekmit nez zpozdeni...
Inputlag temer nula, maximalni celkova odezva 9ms, to je proste parada a to uz by opravdu vetsina lidi vcetne mne nemela poznat.
Pripoj si k tomu notebooku CRT a udelej par rychlejsich pohybu mysi a pokud tam nemas nejaky mega rychly TNko, mel bys videt rozdil.
ja nemel taky zandy problem s vykonem meho favoritu, dokud jsem si nekoupil dvoulitra... proste jsi si na to zpozdeni zvyknul a nevis o tom... to ze se hure strefujes mysi nez kdyby jsi mel dratovku + CRT ti zacne vadit az se to zkusis primym porovnanim....anebo treba mas rychly panel i mysku![]()