Logitech MX510, pripadne MX518 - pre mna vyborne mysi za rozumnu cenu.
Logitech MX510, pripadne MX518 - pre mna vyborne mysi za rozumnu cenu.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Fractal Design R3 Define, Corsair CS650M, Gigabyte Z97-X Gaming 3, Core I5-4690K (Scythe Ninja 3 + Fractal Fan), Kingston 2x8 Gb 1600 Mhz, MSI TwinFrozr GTX780, SSD Intel 520 120 Gb, WD Red 3Gb, LG GSA-H60L Black, Logitech G400s, Hp OEM flat keyboard, Samsung 214T.
Jo, 518 mi taky byla doporučena - jen si nejsem jistej tlačítkama okolo kolečka - mi přijde, že se na ně nedá normálně dosáhnout...
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Ne, mám docela velký pazoury
Tak já si jí teda někde zkusím...
Ale začal jsem se rovnou poohlížeyt po nový klávesnici a to je ještě horší - snad už se nedělá nic s velkým enterem a backspacem a žádnýma dalšíma klávesama mezi shiftem a z... USB samozřejmě. Heh.
Krome te klavesy navic mezi shiftem a z Tvoje pozadavky splnuje vsechny tahle Logitech Ultra X Premium Keyboard CZ http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49547
Edit: mam ji doma (tenkrat se prodavala pod nazvem Logitech Ultra X Media Keyboard) a jsem s ni naprosto spokojen. Nizky zdvih klaves, velmi eleganti, po dvou letech pouzivani stale funguje tak jak ma, zadny tlacitko se nezasekava, navic mi prijde solidne ticha kdyz pises.
Fractal Design R3 Define, Corsair CS650M, Gigabyte Z97-X Gaming 3, Core I5-4690K (Scythe Ninja 3 + Fractal Fan), Kingston 2x8 Gb 1600 Mhz, MSI TwinFrozr GTX780, SSD Intel 520 120 Gb, WD Red 3Gb, LG GSA-H60L Black, Logitech G400s, Hp OEM flat keyboard, Samsung 214T.
To je hnus vašnosti![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)