Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: CSS sloupcovy layout, dlouhy text roztahujici layout stranky

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Vliv
    300

Standardní Re: CSS sloupcovy layout, dlouhy text roztahujici layout stranky

aha .. dik smitka .. ze jsi me nasmeroval. udelam to podobne, jako radis. udelat ten horizontalni margin elegantne pomoci borderu a margin vertikalni pomoci obrazku je fakt dobry reseni.

jen co nechapu, je, ze mi najednou funguje ve vsech prohlizecich to tvoje vycentrovani pomoci body a text-align:center, co si vzpominam, tak jsem to dlouhosahle resil, az nasel ono doporuceni obalit cely obsah do framu, jako mam ja treba #page a nastavit mu margin-left:auto a margin-right:auto. coz to vycentrovalo. je videt ze mas prehled. protoze prave boy a jeho text-align:center mi nefungovalo ve vsech prohlizecich. ted funguje.

edit: no principialne to je ok, ale bohuzel je ted prvni v textu ten pravy sloupec namisto leveho coz neni zrovna to nejlepsi.
    Naposledy upravil Jey; 11.03.2008 v 22:18.

Tak ono by melo fungovat margin:auto, ale IE (samozrejme) to nejak nebere, ale bere text-align:center, takze se to musi kombinovat...
    Jinak asi bych doporucoval dat samotny texty do DIVu a teprve jim nastavovat paddingy, jinak kdyz paddingy pouzijes primo na #right a #left, tak se to zase v IE rozhodi...

Sice to pak bude, jak nekdo rika, CLASSicky DIVny, ale bude to fungovat bez problemu.

Jo a taky koukam, ze jsem si spletl strany a left je vpravo a obracene

Citace Původně odeslal Jey Zobrazit příspěvek
    edit: no principialne to je ok, ale bohuzel je ted prvni v textu ten pravy sloupec namisto leveho coz neni zrovna to nejlepsi.
    Jestli myslis ze je ve zdrojaku nejdriv pravej sloupec (a ne to jak jsem si poplet strany), tak neni nic jednodussiho, nez dat levej jako plavaci a pravymu nastvit margin-left aby se tam ten pravej vesel

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. CSS layout
    Založil Smitka v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 26
    Poslední příspěvek: 04.10.2004, 17:45
  2. [Css] Css Layout (Graficky tvoreni CSS) WYSIWYG editory CSS
    Založil Martyr-M v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 07.07.2004, 21:42
  3. C++ --> Delphi
    Založil Big Muscle v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 7