Pokud to nebude apríl (mají to spustit 1.4.), tak budu vážně uvažovat o přechodu od Volnýho
Pokud to nebude apríl (mají to spustit 1.4.), tak budu vážně uvažovat o přechodu od Volnýho
Tak jsem si to ted procital a nejak nemuzu najit co se stane se sluzbou Extreme? Bude zrusena nebo dojde k navyseni rychlosti?
EDIT:
Uz jsem nasel.
Pokud se ptáte, jak to bude se zákazníky varianty ADSL tarifů Extreme, pak vězte, že ty budou zachovány. Za příplatek, jenž doteď umožňoval neomezené stahování a odesílání dat, dostanou nadstandardní technickou podporu. Samozřejmě existuje možnost přejít na některý z jiných, standardních tarifů.
Naposledy upravil Masster; 11.03.2008 v 22:56.
But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy
Hmm by mě zajímalo co bude ona "nadstandartní technická pomoc"
upřímně věřím že běžnému uživateli, jako např. mě bude k ničemu
a dál pokud budu chtít přejít z extreme na obyč tak co za to budou chtít....
Nevite nekdo co je pravdy na to ze by uz nemusela byt zrizena tel. linka? Nejak jsem to zaslechl v reklame na radiu, ale nikde jsem o tom nevidel ani carku. (nebo jsem se prehledl)
MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
NTB: HP nc 6320
Co jsem tak zatim vycetl, tak uzivatele Extreme, kteri by chteli prejit na levnejsi normalni tarif se muzou pripravit na to, ze si za tu slevu pekne priplati. Je to neco kolem 1k nebo dokonce pres...
Paradoxne novi uzivatele dostanou 50% slevu, takze si za tu samou cenu budou uzivat 3-4 mesice internetu a zaplatime jim to vlastne my, nynejsi zakaznici O2...
Pokud se tohle vsechno potvrdi, tak jedinou moznosti bude si stavajici tarif zrusit uplne a pak se prihlasit znovu. Bohuzel s tim, ze tam bude urcite casova prodleva, kdy budete bez pripojeni.
Jinak co se tyce toho mit ADSL bez pevne linky, tak to "jde", ale samozrejme ne tak jak by si vsichni predstavovali. Jmenuje se to O2 Duo Mobil a nabizeji k tomu 2/4MB pripojeni. Jestli se vam to vyplati, to uz musite posoudit sami.
But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy
rpl Extreme..
Extreme verze ADSL tarifů zůstanou zachovány. V současnosti nabízí za příplatek právě neomezené FUP, nově dostanou zákazníci za tento příplatek nadstandardní technickou podporu a nebude se uplatňovat řízení datového provozu, jako u běžných tarifů. Stávající zákazníci s Extreme tarify si však budou moci vybrat, zda zůstanou u svého tarifu, nebo zda přejdou na některý ze standardních tarifů.
Co se precodu tyce, tak prechod vyssiho na nizsi byl vzdy zpoplatnen castkou okolo 1 000 korun. Ted tomu bude IMO stejne..![]()
NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI
Já si říkal že přechod z extreme na obyč asi něco bude stát, ten litr asi obětuju, co mě taky tady stou zlodějskou grupou jinýho zbývá.
Ty jejich nadstandarty už vidím, stopro to bude něco úžasnýho s čím si akorát tak vytřu .....
Holt my co bydlíme v dírách nemáme jinou možnost se dostat k rychlýmu netu než O2, můžeme remcat ale tj tak všechno ............
Naposledy upravil tnema; 12.03.2008 v 13:42.
Datové limity u ADSL ruší i další operátoři
http://mobil.idnes.cz/datove-limity-...b_operatori_jm
NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI
Jak psal Masster ohledně toho zrušení,
nemáte s tím někdo osobní zkušenost, jak dlouho jim trvá než to znova zprovozní ?
by měli jen odpojit někde na centrále, nic demontovat asi nebudou, a pak znovu zaktivování linky. Že by týden
Já to asi udělám takhle:
teď mám 4MB extreme za 1664 (i tel linka), čili to zruším, už jsme u nich přes rok, doufám jen že nevadí že jsem přecházel ted v únoru z 2MB na 4MB extreme,
až to zruší udělám new objednávku na 4MB co maj teď v akci za 356 na 6 měsíců (+356 pevná), od dubna bez limitu, to mě vyjde tak akorát
a bude
Naposledy upravil tnema; 22.03.2008 v 11:28.
Zridit ADSL je, pokud vse bezi tak jak ma, mozne behem 2-3 dnu.. Pokud se ale neco pokazi, muzou to byt rady tydnu..
ADSL Extreme v podstate zustane, za stejnou cenu nebude FUP a dostanente 24/7 podporu s expresnim resenim problemu (ted ale nevim jak dlouho presne, nechci tu lhat)..
Prechod na Non-extreme bude za 990,- (ale asi + DPH)
Q6600 | Gigabyte GA-EP45-UD3R | 4 GB A-Data Vitesta EE | NV9600GT HP | Seagate ST3320613AS | Enermax PRO425W | Antec Three Hundered | Samsung 2243BW
jj jak píšeš 990 + dph
Zrušený to mám již od úterka, odpíchli mě během 12hod od ohlášení, na prodejně v okresním městě říkali že to musí celý projít jejich skvělým systémem čili těm 2-3 dnům moc nevěřím. A dobrý LOLec, na O2 lince se mnou následují den po zrušení linky domlouvali termín kdy by se mohl dostavit technik, jak kdyby v Praze na centrále věděli že technik na druhé straně republiky nemá co dělat
No uvidíme kdy se ozve a přijede ... kéž aktivace trvala stejně "dlouho" jak zrušení
Ed/ Tak to trvalo jen týden, před pár minutama dojel technik a jedu.
Jinak ten termín dodrželi, protože aktivace linek teď dělá pro O2 externí firma, O2 propustili část svých lidí a na tuhel práci si najali pravě je, čili přes systém O2 přijmou zakázky a pošlou technikům externí firmy.
Naposledy upravil tnema; 01.04.2008 v 09:32. Důvod: online
No ja ted premyslim o tom, ze si misto zruseni poridim O2 TV a diky tomu bych se vyhnul onomu poplatku a kdyby ta TV nestala za moc, tak bych to pripadne zase zrusil a navyseni rychlosti by me pak nestalo nic. Jen jeste najit jake tam budou podminky u odstoupeni od te O2 TV.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)