Ehmmm nechci nijak prudit, ale nemůže to být způsobeno výstupem grafické karty?
Naštěstí tenhle problém nějak nepozoruji (možná ho nevidím)... já zase mám stále problém s "přesyceností" barev ať dělám co dělám![]()
Ehmmm nechci nijak prudit, ale nemůže to být způsobeno výstupem grafické karty?
Naštěstí tenhle problém nějak nepozoruji (možná ho nevidím)... já zase mám stále problém s "přesyceností" barev ať dělám co dělám![]()
MSI P67A-GD55, Intel Core i5-2500 3,3GHz, 4GB DDR3 1600 KINGSTON (9-9-9-27) dual, Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5850 1GB DDR5, 640GB WD SATA, 160GB SEAGATE SATA, 60GB Seagate šuplík, DVD-RW SAMSUNG SH-S203D, SB X-Fi Xtreme Music, 22" LCD LENOVO 220x, GENIUS Deluxe SW-5.1 Home Theatre dřevo, Microsoft RECLUSA Keyboard, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A, Revoltec gamepad precision ADV, case ANTEC 1000w, FORTRON Blue Storm II. 500W
...mat tak tvoje problemy
Mne sa zdaju byt farby v poriadku...cervena je troska vyraznejsia ale zdaleko to nie je take strasne ako na Samungu 2232.
...teraz ked tak pisem tento prispevok a pozeram sa na to tak cim dalej tym viac sa mi to pismo zda byt rozostrenejsie.
Ked bol monitor novy vyzeralo to ako tak, no ale teraz zacinam mat pochybnosti o tom ze ficim na nativnom rozlisenii![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)