Kde myslíš,že mohou najít uplatnění,když v herním průmyslu to nebude.
Kde myslíš,že mohou najít uplatnění,když v herním průmyslu to nebude.
1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
Water cooling (Aquacool)
Office, multimediální sestavy, HTPC... jenže v těchto segmentech jsou preferovány tiché produkty. Myslím, že tyhle S3 budou používat v Číně, kde se rádi segregují od zbytku světa. Ale ani tam to nebude jednoduché, protože tam je dost rozlezlá ATi. A zvlášť v oblasti HTPC ATi imho může nabídnout víc; v současné době (díky čipsetu 780G) nabízí něco obdobného, ale za zlomek ceny v integrované podobě...
senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)
postavit něco proti 780G v jeho "zemi zaslíbené" je imho v dnešní době prakticky nemožné. nezvládně to ani nvidia, ani intel, natož nějaká S3 s aktivním chladičem a výkonem z roku krále klacka. kolik generací to uvedli aniž by se na českém trhu vůbec ohřály? a kolik že to stojí 780G mobo? 1600kč včetně daně? pche...
První test Chrome 430GT:
srovnáme-li alespoň 3DMark06 s výsledky HD2400XT a GF8500GT z ComputerBase, vychází 430GT cca o 200b hůře. Nečekal jsem, že S3 vydá čip, který by ve 3D exceloval, ale je to poprvé, co nejvýkonnější produkt S3 nepřekoná ani nejpomalejší čipy konkurence
více: http://diy.yesky.com/vga/473/7828973_11.shtml
senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)
Tak jestli je tohle pravda, tak je to dost mizérie. Škoda, S3 je taková moje srdeční záležitost a moc bych jim přál dostat se zpátky do hry.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Taky bych jim to přál, ale když vidim ty výsledky, tak s tímhle díru do světa neudělaj.
Diagon Swarm - redaktor NOTEBOOK.cz
Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
Blog o mobilní technice -> [WWW]
Mě je divný, proč jdou dozadu a ne dopředu, protože taková Chrome S18 byla 8 pipelinová karta s jádrem na 700mhz, 128bit sběrnicí GDDR3 pamětí na 1400 nebo ještě vejš a v 3Dmarkách vyklepla 6600GT ve svý době. A teď tohle.....
Ale klobouk za to, že to aspoň otestovali, od své S8 deltachromy jsem u 70% her zvyklej na artefakty nebo BSOD vlivem ovladačů, něco tam otestovat.........
The best Unreal Tournament maniac.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)