Citace Původně odeslal Octopuss Zobrazit příspěvek
Tohle si asi uložím a vytisknu. Ty pracuješ? Nebo jen moc čteš Blesk?
Neboli ajťáci by měli držet hubu a krok, lézt lidem do zadku a nechat se do svýho vlastního nakopávat a ještě za to děkovat?
Poznámku o stahování filmů a doporučení makat jsem skutečně nepochopil. Tvoje schopnost dedukce je vskutku splendidní. Pokud ti to náhodou nedošlo, mít ve firmě na starost všechno okolo počítačů a pár desítek uživatelů (v lepším případě) není vůbec prdel.
Plus v některých případech mít image ničemu nepomůže.
No Blesk ctu kazdou nedeli, ale clanku o ITop jsem si jeste nevsiml, procpak?

Tim co jsem napsal, jsem nechtel utocit na kvalitu a kvantitu tve prace, spis jsem chtel poukazat na to, ze kluci z ITop obcas drobet prehaneji, radi vyuzivaji prostredku firmy pro soukrome ucely a koukaji, jak si zjednodusit praci na ukor uzivatelu, atd...

Na druhou stranu souhlasim, ze ne vsem userum lze dat lokalniho admina a heureka... To jiste ne, lec fakt je stale ten, ze ITop je porad jen podpurna jednotka, nikoliv vyrobni a podle toho vypadaji priority.
A to ze vas reditel jeste nevydal narizeni je problem managera/managementu ITop, ze to jeste neprosadil. Odpovednost pada na jeho hlavu.

A na zaver dodam, ze pracuju. A ano v branzi a ne, nepracuju jako ITop...
A moje zkusenosti s ITop vychazi ze znalosti situace v solidne velkych firmach. Jmenovat nemuzu, ale jsou mezi nimi i napr. predni vyrobci automobilu v CR...