petriku, nic ve zlem, ale na tehle urovni tuto debatu nepovedu. ta debata nema byt o tom, jestli tomu veris nebo ne a/nebo jestli ti to pripada neuveritelne ci ne a ja nemam zadnou potrebu te presvedcovat za kazdou cenu. ta debata ma byt pouze o tom, jestli je mozne se takoveho prava uspesne domahat. odpoved na tuhle otazku jsem tu uz nekolikrat uvedl a vycerpal jsem veskere sve vysvetlovaci prostredky proc to, co obhajuji, je spravne. uznavam - a rika mi to i moje zena - ze vysvetlovani neni zrovna moji silnou strankou.
proti vecnym argumentum jsem schopen zaujmout stanovisko, proti dojmum nikoliv.
jedinou vecnou poznamku: je samozrejme, ze vyse vysouzene skody se taky odviji od toho, jakym zpusobem kupujici ke vzniku te skody prispel. takze jestlize napriklad filmari v dusledku odejiti hdd prijdou o jedinou pracovni kopiei noveho filmu o harry potterovi, pak je pro prodavajiciho legitimni se branit tim, ze filmari ne tak uplne predchazeli vycerpali svou povinnost predchazet skodam a mit jeste nekde zalozni kopii. nicmene toto jsou pouze obrany prodavajiciho u soudu, ktere nezpochybnuji podstatu teto debaty, a sice, ze ta odpovednost za skodu tu proste bez dalsiho existuje, a ktere se tykaji pouze vyse takove nahrady,
a za potencialni klienty dekuji, ale sam jich uz v tuhle chvili mam na starosti dost. navic jsem presvedcen, ze by nebyli ochotni zaplatit to, co se za moji praci bezne uctuje![]()

VIP
Odpověď s citací