Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: musim preformatovat raid pri zmene desky?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: musim preformatovat raid pri zmene desky?

Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek

Taky si lze disk od někoho půčit, že...
    to me taky napdalo ale dve 320ky mi nikdo jen tak nepuci, ale mam jibou otazku myslis kdybych mel procak q6600 ze by se raid vyplatil (myslim v reakci aplikaci a systemu o kopirovani mi nejde) uvazuju ze se na to uz vykaslu ale kdyz to 4jadro no nevim (mam segeate 10 sata 2)

Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Věk
    57
    Vliv
    378

Citace Původně odeslal blekota Zobrazit příspěvek
    to me taky napdalo ale dve 320ky mi nikdo jen tak nepuci, ale mam jibou otazku myslis kdybych mel procak q6600 ze by se raid vyplatil (myslim v reakci aplikaci a systemu o kopirovani mi nejde) uvazuju ze se na to uz vykaslu ale kdyz to 4jadro no nevim (mam segeate 10 sata 2)
    Nepotřebuješ na transfer 2x320GB - stačí Ti disk o velikosti celkem použitého prostoru (transfer nemusí být v RAIDu), takže to tipuju maximálně na jednu pětistovku...

Otázku na RAID vs. procesor jsem moc nepochopil - to jako čekáš, že quad-core využije RAID lépe než dual-core?
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
    Nepotřebuješ na transfer 2x320GB - stačí Ti disk o velikosti celkem použitého prostoru (transfer nemusí být v RAIDu), takže to tipuju maximálně na jednu pětistovku...

Otázku na RAID vs. procesor jsem moc nepochopil - to jako čekáš, že quad-core využije RAID lépe než dual-core?
    no nekde sem cet ze disky nestaci zasobovat rychlejsi procaky jako 4 jadra ... no ale asi je to blbost proto se ptam

záleží strašně na operaci které právě procesor provádí Já například když komprimuju video (nahrané prostřednictvím tv tuneru) tak na 4 jadýrku komprimuju klíďo i 2-3 filmy najednou a disk to bezproblémů stíhá. Ale potom když vystřihávám reklamy a přeukládám to jako direct copy, tak se disky fakt točeji jak sběsilý A točily se tak i když jsem míval Pentium D945. Je to totiž skoro to samé jako kopírování. Takže bych napřed uvážil, co s tím kompem budu do budoucna dělat a k čemu bude sloužit a podle toho bych se zařídil. Snad jsem ti trochu pomohl

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Intel Matrix RAID
    Založil HeadHunter v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 03.09.2007, 13:36
  2. Asus P5W DH Deluxe - Intel 975X, E6600, raid...
    Založil Matess v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 11.08.2007, 11:38
  3. Kolik typu je RAID? (1,3,5,0,...)
    Založil Lada Zuzjak v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 07.11.2002, 10:04

Pravidla přispívání