ja si myslim ze v podstate aj hej pretoze ten disky si dostal novy kus ale ako popisujes tak 100% funkcny nebol
osobne mam skusenost zatial len 2x co mi odisiel disk prvy WD 1,2GB zalohovat sa podarilo skoro setko horsie to bolo pri 2 disku konkretne SAMSUNG 250GB z nicoho nic zacal cvakat a vypol sa platne zastali a win bezal dalej respektive zmrzol PC off nasledne po zapnuti ani bios disk nenasiel nechal som ho vychladnut potom sa rozbehol aj som nejake tie data skopiroval ale tento proces trval 2 tyzdne pracneho zalohovania.... disk mi predajca poslal s5 neuznal reklamaciu s tym ze doslo k prehriatiu konektora takze za 1000kc co som zaplatil UPSku som dostal redukciu + sata datovy kabel asi za 50sk spolu pekny vylet heh
disk som zapojil fungoval po nejakej dobe odisiel totalne do brtva najhorsie ze si vybral chvilu ked nanom boli setky data (220GB full disk) ktore som kedy na pc mal a odkedy som pc mal sa so mnou tie data tahali cize peknych 7rokov neobnovil som ani jeden dokument nic vtedy sa mi ako keby zrutil svet nemal som paru co v tom pc setko bolo
takze odporucam kupovat jedine WD momentalne su asi naj disky pripadne este hitachy ostatny vyrobcovia nestoja zanic, samo zalohovat (ak je kam a co - u mna zalohovat 4x500GB je dost narocne) casto idealne raid polo 5 alebo 1...
osobne si myslim ze prist o data z hdd je to najhorsie co sa moze stat setko ostane zhorena vga a pod sa da jednoducho nahradit ale data nie vzdy![]()