Výsledky 1 až 25 z 35

Téma: Nove pc

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Nove pc

Diky za testik.
    Ja by jsem si ty corsairy s hrebinkem stejne asi vzit nemohl, protoze jeste nemam zjisteno, zda by se tam vlezli diky Noctue
    Tak radeji vsadim na jistotu.Ono je u Intelu jedno, jake ma casovani ze? Jako zda koupit CL4 nebo CL5.
    Ale ty tve Corsairy jsou vpoho, dozivotni zaruka, to je krasne.

Ted uz se druhy den vrtam ve skrinich.Je jich tolik ze
    Je opravdu dulezite, aby bocnice mela ventilator nebo staci, kdyz bude 120mm vpredu,jedna vzadu. Tak asi logicky to dulezite je, aby tam foukal studeny vzduch.
    Ten CoolerMaster je levny, ale rekl jsem si, ze na case by se nemelo setrit, tak do 2000 by mi stacil.Zalibil se mi Nexus http://www.alfacomp.cz/php/product.p...K30890UR1NYGII
    Ale bohuzel ma na sirku jen 180 a Noctua by se tam nevesla

Standardní Re: Nove pc

Citace Původně odeslal Juriss Zobrazit příspěvek
    Diky za testik.
    když někomu děkujeme na OCfóru, dáváme K+
    ne teď vážně, intel zatím neumí využít CL4, stejně imo jedinej rozdíl v CL4 a CL5 ve stejné řadě ramek je jen ve voltáži a s tím spojený výkon časování, prostě CL5 jsou levnější, ale můžeš je sám nataktit a navoltovat na ty "lepší", pokud nemám pravdu opravtě mě prosím

k tý bočnici - záleží jak je celkově bedna provedená - pokud dobře, tak fanem v bočnici se ti zlepší všechny teploty, pokud špatně, tak se ti zlepší jen teplota na grafice (možná i cpu), ale můžou být horší teploty na discích, chipsetu (různě), než kdyby jsi měl v bedně 2 fany a měl tak pořádný podtlak (vepředu dole 1 fan na disky a vzadu 1 fan u CPU, trochu utesnit velky diry pokud jsou) nejlepší je najít si na svethardware.cz, zive.cz, extrahardware.cz nějakou recenzi na pěknou bednu.. a nemusíš řešit
    i5 2500K 4,5GHz + Noctua NH-U12P | Asus P8Z68-V | 8GB Kingston 1600MHz | Gigabyte 560 GTX | Intel SSD 310 120GB + 1TB | Samsung PX2370 | Sennheiser HD600 | Audinst HUD-MX1 | Seasonic S12 500W

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nové pravidlo do bazaru - ZÁKAZ OT!
    Založil HonzaRez v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 28
    Poslední příspěvek: 06.06.2008, 21:09
  2. Nové ovladače Audigy (1,2,2ZS,live...)
    Založil SOUL v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 26.04.2005, 17:17
  3. pamět u nové GK
    Založil kudykam v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 20.08.2004, 00:37
  4. Nove hyperX 3200 CL2 peknej shit ????
    Založil svaca v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 55
    Poslední příspěvek: 06.08.2004, 14:25
  5. Nove redukce od Powerleapu!
    Založil Honza Pohan v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 53
    Poslední příspěvek: 06.05.2003, 00:07

Pravidla přispívání