Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: itlevne je jedna velká KATASTROFA

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    272

Standardní Re: itlevne je jedna velká KATASTROFA

U czc nebo alzy predem platim naprosto bezne. Je to pohodlnejsi, levnejsi a hlavne nemusim sachovat s penezma pri prebirani baliku (dobirka ma dle murphyho zakonu tu vlastnost, ze dorazi vzdy v pracovni dobe v nejmene vhodny okamzik kdy neni totalne cas). Zatim jsem nemel problem.

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    296

Jasne, je neco jineho u provereneho obchodu, kde nikdy nebyl zadny problem a neco jineho tento pripad. Uz bych jim nikdy penize predem nedal.
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Jak píšu, já jsem si u nich ověřoval mailem zda je to opravdu skladem. Navíc to byla malá čudla, takže mě to nějak netrápilo. Nicméně standardně platím převodem jenom u CZC a bohemky.
    A pro platbu převodem mám stejný důvody jako NeMeM9aA.

Senior Member mince Avatar uživatele meteor
    Vliv
    274

Citace Původně odeslal NeMeM9aA Zobrazit příspěvek
    U czc nebo alzy predem platim naprosto bezne. Je to pohodlnejsi, levnejsi a hlavne nemusim sachovat s penezma pri prebirani baliku.
    Pohodlnější - ANO, levnější - to teda nevím, poslat předem prachy, když si jich můžu užívat do doby než mi objednané zboží přijde - takže NE, šachovat s penězmi při přebírání balíků - ANO i NE (pane ministře ) - si vem že ti přijde balík poškozený a pak co? Když ho nemám zaplacený tak v klidu - nepřeberu ho, když zaplacený bude tak budeš šachovat s telefonem a e-mailem.
    Závěr: každý má to svý ale je fakt, že u prověřených shopů nebude problém s předplatbou.
    "Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."

Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro

Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    272

Ano, kazdy zpusob ma svoje. Predem samozrejme platim jen u shopu, kterym verim a nebo pokud jde o malou castku. Od neproverenych shopu beru taky na dobirku.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Ani jedna tiskárna netiskne "ž"
    Založil ScanX v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 21.11.2006, 17:12
  2. Jedna otazka staci jedna odpoved
    Založil jakub08081988 v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 10.09.2004, 10:47

Pravidla přispívání