uaaa...kdyby jsi si prosel patricne sekce zdejsiho fora, tak by jsi nemusel pokladat zadne otazky...
Accelero S1 rev1 JDE namontovat na 3870 i 3850. Rev2 - pokud jsem dobre videl, se lisi v tom (mimojine), ze je blok blize k zebrum, tj. neni tam tolik hlucheho mista a mozna tim padem komplet nezabere v kejsu tolik mista. ALE pokud mas na napetovych regulatorech nejaky ohromny pasiv, tak pri Rev2 ti muze narazet do zeber Accelera.
Ja mam na 3870 Accelero S1 rev1 (viz podpis) + Noctua S12 na 500ot. Na moji kartu jsem zadny pasiv nelepil - na RAM zustal puvodni a na napetovych regulatorech take.
o 3850 se rika, ze ma tichy chladic - presto mi jeho hluk vadi. Dvouslotove chlazeni 3870 jsem neslysel, ale i tak neverim, ze bude dost tiche (na moje pozadavky).
Ze se mi honi teply vzduch v kejsu mi nevadi, vytahnou ho dva 12cm fany (za cpu a ve zdroji).
edit: dle tveho linku o rev2 beru asi zpet to, ze je min mista mezi chladicem a pcb - toto je ale v rozporu s tim co jsem cetl jinde. Nevadi, neresim.