Odobrat driver original, restartnut a nechat nech si system nainstaluje ovladac ak ovsem neni na cd k doske. Pre istoru v biose pozret ci naozaj je disk nastaveny na UDMA.
Odobrat driver original, restartnut a nechat nech si system nainstaluje ovladac ak ovsem neni na cd k doske. Pre istoru v biose pozret ci naozaj je disk nastaveny na UDMA.
Naposledy upravil AjsTi; 30.01.2008 v 10:27. Důvod: dopnene co tam nebolo ;)
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
odoberat driver som uz skusal... aj som disk niekolkokrat vytiahol zo suflika (lebo je v sufliku) restartoval... vsetko som to robil niekolko krat, rozne kombinacie... vysledok veskery zaadnyyy !!!
zeby bol problem v sufliku alebo kabli si nemysim, vsetko to spolahlovo chodilo cca pred 2 mesiacmi na mojej starej doske (ABIT KV7 + Barton...)
taktiez som pozrel SMART v EVERESTE a vsetko je OK, akurat sa mi nepozdava riadok
ULTRA ATA CRC ERROR RATE 0 199 199 822 Ok :bez chyb
podla mna bude nieco s tym MARVELL IDE driverom, neviem preco po jeho nainstaleni sa ten ATA disk v spravcovi zariadeni tvari ako SCSI a preco pri pokuse ho otvorit sa komp restartne...
Naposledy upravil Hazo; 30.01.2008 v 10:56. Důvod: doplnenie nejakych haluzok...
ASUS P5Q; Quad Q8300 AC Freezer7 Pro; 4x2GB 1066MHz DDR2 Kingston HyperX BE 2x 500GB SATA WD AAKS; 160 GB SATA WD AAJS; Sapphie HD4850 512MB DDR3 Accelero S1; DVD-ROM + DVD-RW:LG sata; LG 20" LCD L206WTQ-WF 2ms DVI; 2,5" 20GB HDD IBM Travelstar-USB2.0; TV Tuner WinFast DTV2000H; 8x8 glacial silent fan OUT on back, 12x12 glacial silent fan IN on side POWERED BY EuoCase Silent 550W
Pockat a ked to zapojis bez suplika tak ako to fici ?
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)