Citace Původně odeslal berraneck Zobrazit příspěvek
Samozřejmě ideálem by bylo dosáhnout symbiózy obojího, avšak-kdo je tak dobrý? Hlaste se
Tak to nevim, ale ja se hlasim
Uz jen proto ze na nektere zabery si, kdyz o to opravdu jde, pekne dlouho pockam. Treba cekam az DJ zvedne oci nebo udela gesto k lidem. A pak potrebuju techniku, ktera to zaznamena a ne ze protoze mi to nezaostri propasnu dulezity moment. Chodim tam kam jini nechodi, protoze tam vidim zajimavy zaber a vidim svetlo. Cekam si na svetlo nebo strobo. Kdyz nic neni, nedela mi problem jit za osvetlovacem a domluvit se s nim aby mi nekde udelal svetlem atmosku. Nemam problem s tim ze taham na sobe dve tela s ruznymi objektivy a dlouhy sklo na monopodu. A ono toho je povic. Ale o tom to neni, vysledkem je bud dobra fotka nebo fotka o nicem. Samozrejmne ze sem soudny a rozlisuju jestli je to fotka pro web klubu, kde se hledaji nactileti a sem tam mrkne konkurence a nebo pro portal, ktery foti jen velke akce a tam se clovek musi prezentovat nebo je to primo pro potreby konkretni osoby - DJ/DJky ...

Tak a ja uz koncim stejne nikdo nechce vedet jak se foti z bleskem, tak sup a zazvonil zvonec a pohadky je konec