Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: smazany tread v bazaru?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: smazany tread v bazaru?

nema cenu s vama bojovat nejde. vsechno mi objasnil AjsTi, diky mu za to, ten aspon vi co dela.
    nenapsal jsem menim na prodej do uvodniho postu ale o 3 radky niz, moje chyba , ale stejne jsem nabitej dojmu ze tenhle duvod ste nasli az pozdeji , co jste zjistily ze jsem zadny jiny pravidlo neporusil.
    a co takhle nejaky prvotni upozorneni? kolikrat tam lidi nemaj cenu a byva jen napomenut.
    C2D 3,4 Ghz & HD 3870

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    330

Citace Původně odeslal chlupatej_zub Zobrazit příspěvek
    nema cenu s vama bojovat nejde. vsechno mi objasnil AjsTi, diky mu za to, ten aspon vi co dela.
    nenapsal jsem menim na prodej do uvodniho postu ale o 3 radky niz, moje chyba , ale stejne jsem nabitej dojmu ze tenhle duvod ste nasli az pozdeji , co jste zjistily ze jsem zadny jiny pravidlo neporusil.
    a co takhle nejaky prvotni upozorneni? kolikrat tam lidi nemaj cenu a byva jen napomenut.
    No si na fore uz dlhsie, takze by si mohol uz vediet, ze co nasleduje ked sa porusia pravidla, este u novackou je to ine, ale Ty ako stara garda by si uz aspon pravidla bazaru mohol zapisat a zapametat.
    Doporucim Ti zalozit si predajny thread, ktory oznacis P: a napises i cenu pod, ktoru nejdes a uvidis, ze thread tam ostane ako ma
    Tu to zamykam ak este nieco mas, kludne mi posli SS.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    361

2chlupatej_zub: thread jsem smazal ja jako nevyhovujici. pravidla ti sice vysvetlil AjsTi, nicmene to neni naplni jeho prace. stejne jako moji. naopak tvoji povinnosti je tyto pravidla dodrzovat.

jak tu jiz bylo receno, thread je bud informacni ohledne ceny anebo prodejni. uz drive jsem mel tendenci thread smazat pro poruseni tohoto pravidla. ted se z nej stala licitace o cene bez toho, ze by to byl prodejni thread.

pro vsechny> neberte to jako aroganci, ale pokud kazdeho budeme muset ucit znovu a znovu, co to jsou pravidla, tak nic jineho delat nebudeme. chlupatej_zube bud rad, ze se AjsTi snazi. casem ho to take prejde, az bude psat po tisici prvni stejnou odpoved.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Přístup do bazaru pro nové uživatele
    Založil BeachKEN v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 25
    Poslední příspěvek: 19.12.2007, 19:22
  2. Kšeftování Radima Štěpance v bazaru
    Založil 24-bit v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 10.05.2006, 11:06
  3. Nabízení věcí v bazaru, které dotyčný vlastně nemá...
    Založil Neregistrovaný v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 17.02.2006, 10:05

Pravidla přispívání