Arg:
viceméně souhlas...všechny SW o kterých píšeš sice neznám, ale:
Obnovení systému určitě vypnout,
přejít na lepší a bezpečnější browser (Opera/FF)...
mět skoro pořád puštěnej process explorer, skvělej soft (co tam dělá link na RH blog?) a hlídje si to...když víš co všechno ti tam běží tak nepotřebuješ žádnej antivir nic ...
já jedu na Win2k SP4+Opera+AVG firewall (nic jinyho co by se mě ptalo, když něco chce jít na net v 2000 se mi nepovedlo najít), schovanej za NAT/routerem a žádny problémy
ano, nemám antivirus ... prostě ho nepotřebuju...vím co mi běží, když jsem na PC normálně tak su pod power-user accountem a process explorer pustim přes RUNAS tak si tím sestřelim všechno...
všelijaky mezipaměti atd. jsou pořádny svinstvo, promazat!
použivat nějakej správce toho co se ti spouští po startu...mě se na to líbí Startup Delayer, ten umí zjistit co se při startu spouští a navíc nastavit čas za který se to má spustit, což je fakt luxus a urychluje to načítání (spouští se postupně a ne všecko zaráz)
toť moje zkušenosti...nepracovat pod admin účtem, pro instalace/správu používat runas, schovat se za NAT, nějakej firewall, hlídat procesy a mít dobře nastaveny oprávnění (čtení/zápis na disk - NTFS oprávnění, SECPOL.msc, GPEDIT.msc ....), nepoužívat IE a hlavně - prostě prevence...

Odpověď s citací