Citace Původně odeslal DamonCZ Zobrazit příspěvek
Přidej si mě do seznamu, jsem borec s jedním PC a přetaktovaným procesorem, kterej nechá běžet PC třeba týden, aniž by zrovna využil jeho max. výkon.
Co mi radíš? Léčebnu? Věšteckou kouli, restart a šmrdlání v biosu dle toho, jakej budu zrovna potřebovat výkon?
[OT] Radím ti první třídu ZŠ, kdy se začíná se slabikářem začíná křest ohněm zvaný čtení. Po čase se přijde i k číslům, kde se naučíš arabské číslice a budeš je plně chápat. Někdy ve třetí třídě ti dokonce vysvětlí, že jsou hodnoty čísel větší a menší (ano, to jsou ty množiny, co jsme doposud viděli jako bublinky, že ). Až se to dokonale naučíš, odkážu tě na stránky AMD a Intelu, kde si přečteš hodnoty defaultních voltáži procesorů, o kterých jsem mluvil a při troše štěstí se ti rozsvití v hlavě a leccos pochopíš. Jestli ne, tak pak si pořádně přečteš ještě jednou můj příspěvek, který byl mířen do trochu znajelších kruhů. Zároveň se i naučíš číst a spoustu informací dohledáš tady na fóru. Pak se budeme moci vyhnout zbytečnému OT a ponižování v tomto threadu. A když budeš hodný, tak ti k Vánocům třeba i něco poradím. [/OT]

Ad theme: Jak moc se vám hřeje ten t-junction? Ten můj kousek nějak podezřele málo topí. Jádra cca 40 stupňů a t-j cca 60-70 stupňů (podle zátěže, respektive aktuálního násobiče), při defaultní frekvenci a odloženém TR XP120 s fanem. Mám obavy, že jsem zase chytnul kousek, kterej netopí a ty já nerad, páč se sice dobře chladí, ale jdou blbě taktovat.