Výsledky 1 až 22 z 22

Téma: Focení portrétu - jak nasvítit scénu - prosím o pomoc

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Focení portrétu - jak nasvítit scénu - prosím o pomoc

Tak mam za sebou první focení

Bylo to docela fajn, určitě sem přišel na pár věcí. Zaprvé je lehký přejít z fáze "zkouším" do "fotím". Díky tomu jsem imho nejlepší fotky pořídil pouze na střední kvalitu a bez RAWu. To sem ale debil
    Zadruhé, pro mne jelikož jsem jel pokus-omyl tak je absolutně neocenitelná věc automatickej download fotek.

Dovoluji si v příloze poslat pár snímků. Udělal jsem jich přes dvě stě, a bylo tedy těžký vybrat těchto pět.
    Bylo by super, kdyby jste mi k tomu někdo řekl pár slov, třeba jestli to je k ničemu a přefotit (a co je špatně), a nebo dokonce jestli se vám něco trochu líbí. Chtěl bych vybrat 2, maximálně 3 fotky které upravím, a jednu "top" kterou odevzdám. To co jsem poslal je prakticky bez úprav, akorát zmenšený JPG.

Děkuji

EDIT: jo a taky jsem zkoušel tu bílou růži, na tom černém pozadí to vypadalo moc hezky. Ale pistol se mi líbila víc, takže vás tím nechci zatěžovat
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    Naposledy upravil Commander; 26.01.2008 v 02:59.
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 27.08.2006, 14:58
  2. Prosím o pomoc s ATI 9800XT
    Založil Jak v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 08.12.2004, 15:25
  3. Prosím pomoc. Jedná se o chybu? Seagate 7200.7
    Založil Slimák v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 07.07.2003, 17:52

Pravidla přispívání