Výsledky 1 až 25 z 350

Téma: E6750 - zkusenosti

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: E6750 - zkusenosti

Mi přišlo, že se nemůžu jen tak vzdát. I přidal jsem napětí do "(G)MCH" (asi to bude NB) (přes 390 to chce vždy aspoň +0,025V) a ono to jede. Uvidím jestli 410x8 vydrží aspoň tři hodiny. Frknul jsem tam rovnou +0.1V... Víc tam rvát nebudu, protože pasivy na desce začínají hřát a s ohledem na letní období by to za pár měsíců mohlo přestat být stabilní
    To jsem zvědavej kam až se dostanu. Držte palce. Za nějakých 12 hodin dám zase report

Citace Původně odeslal Octopuss Zobrazit příspěvek
    ...Držte palce. Za nějakých 12 hodin dám zase report
    Jsem s tebou..., ale nepřežeň to - nemá cenu honit každej Hz, normální smrtelník při běžným používání nějakejch 400 MHz ani moc nepostřehne, spíš jde o dobrej pocit.

Čím vejš, tím víc peněz - je to spíš úchylka.

Už abych se zase koukal co dám místo Freezera, asi Noctua nebo Ninja (ani nevím jestli se mi vejdou) a až to poladíš, začneš pošilhávat po novinkách - říkám úchylka.
    C2Q Q9550 2.83 GHz @ 3.4 GHz (400*8,5 & def. Vcore + EIST & C1E), AC Freezer 7 Pro, GB P35-DS4 rev. 2.0, Thermaltake Matrix, Noctua NF-S12-800, 8GB GEIL DDR2 800Mhz Black Dragon, SSD OCZ Vertex 2 + SAMSUNG 4TB SATA II, Zotac GeForce 8800GT, Corsair VX450 450W, 21" Samsung 215TW (S-PVA), Logitech Z-2300 THX

Ono je to jako koníček. Já ty MHz nepotřebuju, ale chci zvítězit nad hmotou

C2D E6750
    Gigabyte GA-P35-DS3L
    Noctua NH-U12F
    4x1GB Patriot 800MHz, CL4

Šel na default napětí na 3,4GHz ale výš už nebyl stabilní ani se zvýšeným napětím. Možna šel ještě se zvýšeným napětím stabilně na 3,5, ale to už si nepamatuju, zkoušel jsem to dávno a teď ho celou dobu provozuju na základním taktu... Jinak teploty byly hodně nízké ale hodnoty si taky nepamatuju, je to už rok co sem to zkoušel...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání